Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Majka skuplja novac za pomoć: Dječak se rodio bez očiju i gluh

Nadamo se da će jednog dana biti samostalan. Sada treba umetke u oba uha, cijev u želucu i operaciju oka. Dugoročan nam je cilj da Archie bude sretan i samostalan, kaže majka

Foto: Facebook
11 komentara

Archie Innes iz Australije rođen je s rijetkim sindromom zbog kojeg je slijep, ima oštećen sluh i roditelji ga moraju hraniti na sondu. Njegova se majka nada da će prikupiti 100.000 dolara za liječenje koje bi moglo pomoći. U samo dva dana skupila je preko 10.000 dolara. 

- On je predivan mali dječak i nadam se da će zahvaljujući pomoći liječnika jednog dana moći vidjeti. U 33. tjednu trudnoće smo saznali da nema oči. ‎Bili smo prestrašeni, ali nam se danas čini da je sljepoća najmanji problem uz sve ostale poteškoće koje Archie ima. Naš oftalmolog nam je rekao da će mu za deset godina moći umetnuti nešto u mozak nešto će mu omogućiti da vidi. Nadamo se da ćemo mu to sve moći omogućiti no to je jako skupo - kaže dječakova majka Fiona Gould.

Dodaje kao postoje razne terapije koje mu mogu pomoći.

- Nadamo se da će jednog dana biti samostalan. Sada treba umetke u oba uha, cijev u želucu i operaciju oka. Dugoročan nam je cilj da Archie bude sretan, da ima prijatelje i da bude samostalan koliko je god moguće - kaže Fiona. Dodaje kako su na početku ona i obitelj bili shrvani, piše News.com.au.

- No naučili smo živjeti u sadašnjosti i fokusiramo se na svaki dan. On mi daje puno ljubavi i ja ga jako volim i onda nam dijagnoza više nije toliko važna - kaže Fiona.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message