Obavijesti

News

Komentari 168

Majka ubojice: 'Izbjeglištvo nije najveće zlo koje smo doživjeli'

Majka ubojice:   'Izbjeglištvo nije najveće zlo koje smo doživjeli'
3

Obitelj Dražena Dakića, koji je u Njemčakoj ubio svog sina Darija (6) i još dvoje, tuguje i žali zbog toga što se dogodilo.

VIDEO

Nitko nam ništa konkretno ne govori. Imamo puno rodbine u Njemačkoj i pokušali smo s njima razgovarati, ali nismo uspjeli. Naime, ne znam zašto, no brojevi su im blokirani. Ne možemo ništa reći dok ne dobijemo pravu informaciju o tome što se tamo dogodilo. Mogu samo reći da je meni i mojoj obitelji jako žao, rekao je u subotu Zlatan Dakić, brat Dražena Dakića osumnjičenog za trostruko ubojstvo. Njihova majka Reza u velikoj je tuzi. Proklinje sudbinu koja je im je to namijenila i kaže:

- Mislila sam da je izbjeglištvo najveće zlo koje smo doživjeli, ali eto i od većeg zla ima i veće - utučeno nam je rekla. Za
stravičan događaj u Njemačkoj saznala je u petak tek kad se vratila kući, nakon teškog posla kojeg je preuzela na sebe, jer joj je suprug teško bolestan.

Njemačka policija intenzivno traga za Draženom Dakićem (40) koji je osumnjičen za trostruko ubojstvo u malom mjestu Villingendorf, nedaleko od Tuttlingena. Tijekom jučerašnjeg dana i noći oko 300 policajaca bilo je uključeno u pretraživanje terena na kojemu bi se mogao skrivati Dakić. U potragu su uključili i policijske helikoptere i pse tragače.

- Helikopteri ujutro nisu mogli poletjeti zbog magle, no to će učiniti čim to vremenski uvjeti dozvole - rekli su u njemačkoj policiji i upozorili mještane da se ne uključuju u potragu, jer je to nije njihov posao. Policajci oprezno pretražuju šumovito područje, jer pretpostavljaju da Dakić još ima oružje.
– Čovjek koji je ubio svoje dijete ne preže on ničega pa ni od toga da puca na policiju – rekli su u policijskoj postaji Tuttlingen. Njemački policajci su u kontaktu s hrvatskim kolegama, a na svim graničnim prijelazima do Hrvatske su pojačali kontrolu.

Podsjećamo, Dakić je u četvrtak navečer upao u kuću u Villingendorfu, mirnom mjestašcu na jugozapadu Njemačke i ubio troje ljudi. Dražen je, kako pišu njemački mediji, ušao kroz vrt i počeo pucati odmah s terase na bivšu partnericu i njezine goste, koji su se okupili kako bi proslavili dječakov polazak u školu. Nosio je dugo oružje, odnosno nekakvu pušku. Ubio je svog sina Darija (6), ženinu prijateljicu (29) te ženina novog dečka (34). Njegova supruga, inače porijeklom iz Latvije, uspjela je pobjeći iz kuće susjedima kad je Dražen počeo pucati i tako se spasila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21