Obavijesti

Promo sadržaj

Mala kamata, velika prilika Peugeot 208!

Mala kamata, velika prilika Peugeot 208!
5

Peugeot 208, najprodavaniji Peugeot model marke Peugeot u Hrvatskoj, u ponudi je u prosincu 2017. s vrhunskim uvjetima financiranja uz Peugeot Financiranje i Optiway produženim jamstvom od 4 godine

Peugeot 208, najprodavaniji Peugeot model marke Peugeot u Hrvatskoj, u ponudi je u prosincu 2017. s vrhunskim uvjetima financiranja uz Peugeot Financiranje i Optiway produženim jamstvom od 4 godine. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu Peugeot 208 sa zaliha koji su odmah dostupni za isporuku.

Prilikom kupnje modela Peugeot 208 na kredit uz Peugeot financiranje, u ponudi su vrhunski uvjeti financiranja uz akcijsku fiksnu kamatu od 2,99 % u eurima. Uz ove uvjete kreditiranja, ali i uz gotovinsko plaćanje, svi kupci na poklon dobivaju 4 godine/80 000 km besplatnog Optiway produženog jamstva što ovu ponudu čini iznimno atraktivnom. Istovremeno, kupci na poklon dobivaju dodatnu opremu u iznosu od 2.700 kn koja uključuje aluminijske nosače, krovni kofer i tepihe. 

Sve fizičke osobe pri kupnji vozila Peugeot 208 na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke PEUGEOT svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!