Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Malena Leona (6) je prohodala, ali joj opet treba vaša pomoć...

Unatoč brojnim prognozama da neće prohodati, Leonin napredak je bio čudo u koje su njezini roditelji uložili nemjerljivu količinu ljubavi, strpljenja, vjere, ali i novca. Sada je krenula na novi ciklus terapija...

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
0 komentara

Leona Vrtjel (6), djevojčica iz Rovinjskog sela toplog i neodoljivog osmijeha, prohodala je unatoč cerebralnoj paralizi i brojnim prognozama da se to nikada neće dogoditi. Ovih je dana krenula na još jedan krug terapija na robotima zahvaljujući kojima hoda, a čak svladava i stube.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

O Leoni smo pisali u božićnom broju jer njezin je napredak bio čudo u koje su njezini roditelji uložili nemjerljivu količinu ljubavi, strpljenja, vjere, ali i novca.

ŠESTOGODIŠNJAKINJA IZ ROVINJA 'Borba naše Leone stvarno je teška, sada trebamo pomoć...'

Djevojčica je rođena s rijetkim oblikom cerebralne paralize, a većina stručnjaka nije bila nimalo optimistična te su njihove prognoze uglavnom pripremale roditelje na činjenicu da će Leona zauvijek biti nepokretna u kolicima. No roditelji se nisu predavali, upornost je bila neopisiva, i Leona je na kraju stala na noge i počela hodati zahvaljujući robotskoj terapiji Lokomat.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Leonina mama, Karolina Božiček Vrtjel, svakodnevno je angažirana oko raznih akcija i poziva da se za Leonin napredak sakuplja potreban novac, budući da tjedan takvih terapija stoji 9.500 kuna. Za prvih dvanaest tjedana trebalo im je vrtoglavih 114.000 kuna.

Leona je sada krenula na novi ciklus terapija u zagrebačkoj Poliklinici Glavić, a roditeljima u ovom trenutku, da bi se ciklus odradio do kraja, nedostaje oko 25.000 kuna.

Stoga mole sve dobre ljude da pomognu Leoni uplatom na račun u Zagrebačkoj banci, iban HR4323600003510078844.  Akcija traje do 13. ožujka, a nakon toga račun se zatvara. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message