Obavijesti

News

Komentari 175

Mali Tomica će na otoku sreće graditi male kule od pijeska...

Mali Tomica će na otoku sreće graditi male kule od pijeska...
1

Brodolom života: Iako je umjesto televizijskih emisija čitao knjige, Tomislav Karamarko je pao na računanju. No zato je dobio cijelo ljeto za svođenje računa...

VIDEO

Graditi kule u pijesku, skupljati oblutke, razmišljati o zaštiti činčila i rakuna ili preslagivati u glavi Sabor i razmišljati gdje li je, dovraga, pogriješio?

Sve su se te mogućnosti rojile u glavi Tomislava Karamarka nakon što je shvatio da se ljubav članova predsjedništva prema njemu nakon ostavke - rastopila. Za koju će se opciju odlučiti?

Nekoć je znao otići u rodno selo svojega oca, gdje ga je čekao tužni tovar željan njegova elegičnog pogleda.

“Ja bih ti bio odaniji od Vase, Hase, Zlatka, Domagoja, Josipe, Plenkija...”, čuo je u glavi glas nježne, vjerne životinje. Nitko, naime, nikad nije čuo da je glupi magarac nekoga izdao, a svijet pametnih ljudi vrvi od izdaje.

Odaniji od Plenkija?”, pomislio je dok mu je u glavi bubnjalo neispunjeno obećanje o digitalizaciji.

Onda je začuo novi glas: “Da, Plenki je bio odan Jaci sve do zadnjeg trenutka, kad je postalo jasno da je izgubila. Tomo Ivić je, pak, Jaci rekao kad je čuo da je izgubila: ‘Odoh ja do WC-a’, i više se nikad nije vratio”.

Tomu je ta misao uzrujala. Onda je donio odluku da će ljeto provesti na plaži razmišljajući o odgonetki zagonetke. Jasno mu je kako je pao pod Tuđmanom, otprilike mu je jasno i kako je pao pod Mesićem, ali mu nije jasno kako je pao - pod samim sobom!?

Pad je preteško pitanje, zaključio je na kraju, pa odlučio da će ili vježbati kraul ili otići na kavu s Jadrankom. Ona zna kako se provode ljeta nakon pada.

“Imamo nešto zajedničko, oboje smo pali zbog - mene! Sjajno, zašto mi to nije ranije palo na pamet? Halo, Jaco...     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Plenković na Pantovčak nosi potpise, Milanović će mu dati mandat za sastavljanje Vlade
IZBORI 2024.

Plenković na Pantovčak nosi potpise, Milanović će mu dati mandat za sastavljanje Vlade

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primit će predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske u petak u 10 sati, u Uredu predsjednika Republike

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku
Novi detalji istrage o nestaloj Danki (2): Otac osumnjičenog Dejana zna gdje je njeno tijelo?
FOKUS ISTRAŽITELJA

Novi detalji istrage o nestaloj Danki (2): Otac osumnjičenog Dejana zna gdje je njeno tijelo?

Djevojčica (2) je nestala 26. ožujka u Srbiji. Smatraju da je ubijena. Uhitili su počinitelje. No analiza tragova zasad ne ide u prilog istražiteljima