News

Komentari 51

Mališan u Americi našao pištolj na noćnom ormariću, upucao oba roditelja jednim metkom

Mališan u Americi našao pištolj na noćnom ormariću, upucao oba roditelja jednim metkom

Dvogodišnji dječak iz Mainea ozlijedio je sebe, majku i oca nakon što je ispalio pištolj koji je ostao na noćnom ormariću njegovih roditelja

Incident se dogodio u srijedu ujutro oko 8 sati u gradiću West Bath u državi Maine. Dječak je pronašao napunjeni pištolj u spavaćoj sobi svojih roditelja i ispalio jedan metak koji je pogodio i njegovu majku i oca. 

Majka (22) mališana zadobila je prostrijelnu ranu noge, a oca (25) je metak pogodio u zatiljak. Mališan je ozlijeđen nakon što mu je pištolj udario u lice kada je ispalio metak.

Nijedna ozljeda nije opasna po život, ali sve su tri osobe prevezene u bolnicu na liječenje. U sobi je za vrijeme pucnjave također bila i beba stara tri tjedna koja, na sreću, nije ozlijeđena.

Dojenče je predano baki koja živi na istoj adresi, ali za vrijeme incidenta nije bila kod kuće, navodi policija.

Šerif Joel Merry izjavio je kako još nije vidio sličan slučaj u svojoj karijeri dugoj 12 godina. 

- Istražujemo kako je dječak uspio podići i ispaliti oružje. Ova situacija, iako uznemirujuća, mogla je imati još tragičniji kraj. Zahvalni smo što ozljede nisu bile ozbiljnije - rekao je šerif i apelirao na sve roditelje da svoje oružje drže dalje od dohvata djece kako bi se izbjegle ovakve situacije.

Najčitaniji članci