News

Komentari 263

Sjekirom ga udarila po glavi jer je htio ostaviti njenu sestru

Sjekirom ga udarila po glavi jer je htio ostaviti njenu sestru

Mještani govore kako su muškarac i maloljetnica već dulje bili u burnoj vezi. Često su prekidali, a zatim se brzo mirili. Vezu nisu odobravali ni njezini roditelji

Srednjoškolka (17) pozvala je svojeg dečka A. D. (28) iz Krasna da prespava kod nje u kući u Gospiću. On je došao, ali je namjeravao prekinuti njihovu vezu.

Unatoč tome, ostao je preko noći s njom jer je ona prijetila da će se ubiti. U petak ujutro probodio ga je udarac u glavu. Neslužbeno doznajemo da ga je tupim dijelom sjekire više puta izudarala mlađa sestra njegove djevojke. Teško ozlijeđenog muškarca kolima Hitne pomoći prevezli su prvo u gospićku, a zatim i u riječku bolnicu. Unatoč teškim ozljedama, život mu ipak nije u opasnosti. 

Policija je Županijskom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva protiv maloljetne napadačice. Mještani govore kako su muškarac i maloljetnica već dulje bili u burnoj vezi. Često su prekidali, a zatim se brzo mirili. Vezu nisu odobravali ni njezini roditelji. Nikako im se nije sviđao odabranik njihove kćeri.

Najčitaniji članci