Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Maloljetnica pobjegla od brata silovatelja, majka je sve znala?

Brat (23) maloljetne djevojke (15) navodno ju je napastovao godinu dana. Pobjegla je od kuće kod majke svog dečka, a policiji je kazala i kako je njena majka sve znala

Mladića (23) s područja Zagreba su u ponedjeljak uhitili zbog sumnje da je duže vrijeme silovao svoju maloljetnu sestru (15), koja je u međuvremenu i zatrudnjela. Protiv njega su pokrenuli kaznenu prijavu, nakon čega mu je određen i jednomjesečni pritvor. Njegova sestra je pobjegla od kuće, a pronašli su je u jednom primorskom gradu.

Večernji list javlja kako je djevojka rekla da više ne može podnijeti seksualno zlostavljanje svog brata, koje je trajalo od prošlog ljeta. Rekla je navodno i kako je njezina majka sve znala cijelo vrijeme, ali joj nije htjela pomoći. U iskazu policiji je navodno rekla i kako joj je majka skakala po trbuhu samo kako bi je natjerala da pobaci. Djevojka je inače trudna tri i pol mjeseca.

Ipak, nije sigurno da je djevojka zatrudnjela s bratom, jer je u vrijeme zlostavljanja bila u vezi s muškarcem (32), kod čije je majke i pobjegla. Njen dečko navodno je jednom zatekao djevojku i njenog brata u autu, a bili su razodjeveni. Nije ništa javio policiji, a ne zna se zašto. Ako se ustanovi da je on imao spolni odnos s maloljetnom djevojkom, i on bi mogao kazneno odgovarati.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Možda vas zanima i ovo:
Message