Obavijesti

News

Komentari 27

Maloljetnik autom razvalio betonski stup u centru Nove Gradiške: 'Jurio je 140 na sat!'

Maloljetnik autom razvalio betonski stup u centru Nove Gradiške: 'Jurio je 140 na sat!'
2

Autom je bez vozačke upravljao 17-godišnjak. Izgubio je kontrolu te je sletio s ceste na križanju Ulica Josipa Jurja Štrosmajera, Jurja Haulika i Maksimilijana Benkovića u Novoj Gradiški, potvrdila je policija.

VIDEO

Vozili su se i uletjeli u centar sa 120-140 km/h. Preletjeli su preko cvijeća i sudarili se, ispričao nam je čitatelj o nesreći u centru Nove Gradiške u noći na petak oko 3 sata.RadioNg objavio je i snimku na kojoj se vidi trenutak sudara. Više o tome ovdje.

Inače radi se o betonskom stupu iza kojeg je šetalište i gdje je promet zabranjen. 

Policija je objavila kako je auto vozio 17-godišnjak. Nije bio vezan i teško je ozlijeđen, dok je 16-godišnji suvozač lakše ozlijeđen.

- Autom je bez vozačke upravljao 17-godišnjak. Izgubio je kontrolu te je sletio s ceste na križanju Ulica Josipa Jurja Štrosmajera, Jurja Haulika i Maksimilijana Benkovića u Novoj Gradiški - potvrdila je policija.

Objavili detalje

- Zbog neprilagođene brzine i zanošenja auta sletjeli su preko prometnog otoka na kolnik Ulice Slavonskih graničara, gdje je automobilom udario u betonski stup. U autu je bio i suvozač, 16-godišnjak koji nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom kao ni 17-godišnji vozač. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 17-godišnjak, koji je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

- Policijski službenici protiv 17-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te također podnose optužni prijedlog i protiv putnika (16) u spomenutom automobilu, koji nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom, stoji u policijskom priopćenju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.