News

Komentari 62

Mamić se vratio iz Dubaija

Mamić se vratio iz Dubaija

Dok ne dobije poziv na izdržavanje 4 godine i 8 mjeseci Zoran Mamić je slobodan čovjek i može putovati gdje želi, no njegova putovanja u BiH i Dubai izazvala su brojne kontroverze

Pravomoćno osuđeni Zoran Mamić vratio se u srijedu iz Dubaija gdje je otišao prije desetak dana. Potvrdio je to za RTL sam Mamić koji se u Zagreb vratio dan uoči utakmice Dinama i Villareala. 

Bivši trener Dinama, koji to ne smije biti zbog pravomoćne presude za izvlačenje novca iz kluba, nakon odluke suda je izletom bratu u BiH, a potom i odlaskom u Dubai izazvao niz kontroverzi. Mnogi su se pitali hoće li postupiti kao i brat i pobjeći od pravosuđa. 

No, Mamić je RTL-u nakon objave presude rekao da je odraditi tu kaznu kad bude morao jer želi poslije toga normalno živjeti.

- Konzultirat ću se, prije svega, sa svojom obitelji, s odvjetnicima, situaciju da li, eventualno, postoji mogućnost, obzirom da imam i dijete do godinu dana, da su to neke promijenjene okolnosti koje nisu bile onog trenutka kad je presuda izricana - rekao je tada.

Najčitaniji članci