Mamu će pratiti na oltar iako nije trebao prohodati | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 11

Mamu će pratiti na oltar iako nije trebao prohodati

Mamu će pratiti na oltar iako nije trebao prohodati
4

Lewis Evans (7) zbog cerebralne paralize trebao je biti vezan za invalidska kolica, no operirali su mu kralješnicu i već sada hoda sa štapom

VIDEO

Lewis Evans (7) iz Somerseta u Velikoj Britaniji odpratit će dogodine mamu do oltara iako su mu liječnici predviđali da nikada neće moći sam normalno hodati. Od rođenja je dječak zbog cerebralne paralize vezan za invalidska kolica, no zahvaljujući operaciji u Americi trebao bi uskoro samostalno hodati. Mama Tracy (29) cijelu je ušteđevinu, 336.000 kuna, dala za zahvat poznat kao selektivna leđna rizotomija u Missouriju.
- Liječnici su mu prerezali neke živce u kralješnici te su mu sada noge opuštene i ravne te već nakon osam tjedana može hodati sa štakama bez podapinjanja - kaže mama. Malenom Lewisu bolest su dijagnosticirali dok je imao jednu godinu. Tracy je tada rodila i kći Alliyah potpuno gluhu. Njenom suprugu to je bilo previše, te je napustio obitelj.
- Mama, mora da sam ti velik teret. Sigurno bi voljela da imaš savršenog sina - rekao je dječak Tracy nakon što je krenuo u školu i shvatio da je drukčiji. Shrvana Tracy u novinama je pročitala priču o dječaku koji je prohodao nakon zahvata u Americi te je odmah kontaktirala kliniku i proučila kirurga koji joj je trebao operirati sina. Dječak se brzo počeo oporavljati, a Tracy je pronašla novu ljubav.
- Želim mamu otpratiti do oltara jer je ona jako posebna mama. Znači mi puno i volim ju jako puno - kaže Lewis. Njegov sestra dobila je umjetnu pužnicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija:  Prošlo je dosta vremena otkad je umro
UŽAS U ZAGREBU

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija: Prošlo je dosta vremena otkad je umro

U petak navečer policija je u stanu na Trešnjevci pronašla tijelo muške osobe. Još nije poznat uzrok smrti...

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem
PRIČA O BARTULICI

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem

Plus+ Stephen Nikola Bartulica u devedesetima se pojavio u Hrvatskoj. Tada je počeo njegov uspon od Ministarstva vanjskih poslova do EU parlamenta
Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen
STRAVA KOD DUGOG SELA

Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen

Osumnjičeni 70-godišnjak je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, objavila je Policijska uprava zagrebačka.