Obavijesti

News

Komentari 264

Maras Oreškoviću: Priznajte da ste slučajno postali premijer...

Maras Oreškoviću: Priznajte da ste slučajno postali premijer...
1

Ne vraćajte nas svojim kadrovskim rješenjima u prošlost, priznajte istinu da ste slučajno postali premijer, da je pravi premijer Karamarko, napisao je Maras na svom Facebooku

VIDEO

Bivši ministar poduzetništva Gordan Maras komentirao je poruku premijera Oreškovića koji je u jučerašnjoj objavi na Facebooku izrazio zabrinutost zbog manjka tolerancije i dijaloga u društvu.

"Gospodin Orešković nas je pozvao da u javnim raspravama širimo toleranciju, pozivamo se na istinu i pričamo o budućnosti. Slažem se. Trebamo biti tolerantni u svojim raspravama prema svemu, ali ne i prema onome što ugrožava temeljne vrijednosti na kojima počiva naš Ustav i naša domovina. Tu bi i on pomogao da sam ne proizvodi razloge za takve rasprave i da se ogradi te smijeni one u svojoj Vladi koji su direktno odgovorni za takve rasprave. Zalažem se i da polazište za rasprave bude i istina te da govorimo o budućnosti. Tako je istina da prije tri mjeseca nitko u Hrvatskoj nije želio njega za premijera pa ni sam Karamarko, koji se tako i sada ponaša, a u budućnosti bi trebalo izmijeniti zakon o izborima da premijer može postati samo osoba koja je izabrana u parlament. Dakle, gospodine Oreškoviću, ne vraćajte nas svojim kadrovskim rješenjima u prošlost, priznajte istinu da ste slučajno postali premijer, da je pravi premijer Karamarko i mijenjajte zakon da se takva prevara birača u budućnosti više nikada ne ponovi", napisao je Maras.

 

 

Gospodin Orešković nas je pozvao da u javnim raspravama širimo toleranciju, pozivamo se na istinu i pričamo o buduć...

Posted by Gordan Maras on Tuesday, February 16, 2016

Podsjetimo, premijer je poručio kako ne smijemo zaboraviti našu prošlost, ali da bolja budućnost mora biti naš cilj. Dodao je da očekuje od svih sudionika javne komunikacije da im im tolerancija prema sugovorniku, činjenice i istina budu polazište s kojeg će voditi rasprave.

"Pluralizam je temelj demokracije. Pluralizam podrazumijeva različitost mišljenja i dijalog. Nažalost, dijalog u hrvatskom javnom prostoru postaje sve oštriji i u njemu je sve manje tolerancije. Ne smijemo zaboraviti našu prošlost, ali bolja budućnost mora biti naš cilj. Većina građana koji me zaustave na ulici žele razgovarati o egzistencijalnim pitanjima i o budućnosti. Nažalost, to raspoloženje javnosti ne odražava se u prostoru javne komunikacije i u medijima. Očekujem od svih sudionika javne komunikacije da im tolerancija prema sugovorniku, činjenice i istina budu polazište s kojeg će voditi rasprave", napisao je.

 

 

[JAVNI DIJALOG MORA BITI TOLERANTAN] Pluralizam je temelj demokracije. Pluralizam podrazumijeva različitost mišljenja i...

Posted by Tihomir Orešković on Monday, February 15, 2016
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 264
VIDEO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.