Obavijesti

News

Komentari 131

Maras uzvratio: Ja ne lažem, ORaH i SDP već sada surađuju

Maras uzvratio: Ja ne lažem, ORaH i SDP već sada surađuju
1

Jedino se nadam da ne žele da na vlast dođe Tomislav Karamarko. Da ne bude glas za ORAH u biti glas za Karamarka, napisao je ministar Maras na Facebooku

VIDEO

Nakon što je ORaH optužio SDP-ovog ministra Gordana Marasa da laže kada je izjavio da postoji dogovor između SDP-a i njih, te da oni nikada neće spašavati nesposobni SDP, javio se i prozvani ministar. I to na svojem Facebook profilu.

Maras navodi da on u svojim političkim istupima ne laže.

- Uvijek kažem što znam, mislim i što me se pita. Prvo nikada tako nešto nigdje nisam izjavio i jedino što sam ikada govorio oko ORaH-a jest da ne znam previše o njihovim ljudima (osim o Mireli, Škrlecu i jednoj njenoj sjajnoj kolegici Sonji Hodak) i njihovom programu te da njihovi sadašnji birači sigurno nisu bivši birači Tomislava Karamarka odnosno da su to birači lijevog centra. Ne znam koji je motiv takvog priopćenja i nadam se da se radi o pogrešci - napisao je Maras.

Dodaje da Mirela Holy svoju političku afirmaciju ima zahvaliti SDP-u isto kao što on i vjeruje da se ne srami toga što je bila članica SDP-a više od 10 godina te u tome periodu bila i zastupnica i ministrica ispred SDP-a. 

- Ukoliko želi izbrisati taj dio svoje prošlosti žao mi je radi toga jer se toga ne bi trebala sramiti nego upravo suprotno trebala bi na to biti ponosna. Također želim čestitati kolegama iz ORaH-a na podršci predsjedniku Josipoviću jer su podržali pravu osobu koja iza sebe ima rezultate i viziju za naredni mandat. Podsjetio bih kolege iz ORaH-a da je predsjednik Josipović došao na to mjesto iz SDP-a kao i Mirela Holy da je socijaldemokrat i da ga je SDP na ovim izborima podržao. Vidite, bez obzira što to nisam izjavio SDP i ORaH već sada surađuju na drugom mandatu predsjednika Josipovića - napisao je Maras. 

'Da ne bude glas za ORaH u biti glas za Karamarka'

Maras je zaželio ORaH-u i Mireli Holy puno uspjeha u budućem radu, a posebno na profilaciji njihovog programa i ljudi. 

- Jedino se nadam da ne žele da na vlast dođe Tomislav Karamarko. Da ne bude glas za ORaH u biti glas za Karamarka - napisao je ministar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa