Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nemam veze s heroinom koji su pronašli na mom imanju...'

ZNAM GA SLABO. ILI IPAK DOBRO? Zadarski odvjetnik i bivši suprug Ingrid Antičević još u srijedu je tvrdio da uhićenog dilera jedva poznaje. A sad je potvrdio da radi kod njega i da mu je iznajmio stan

Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Reuters
95 komentara

Bedrija Gaxhu (60) zadarska je policija u utorak uhitila zbog sumnje u prodaju heroina. Naime, na imanju u Smilčiću kraj Zadra u balama sijena policija mu je pronašla gotovo kilogram, točno 950,5 grama heroina.

Do uhićenja Gaxha je bio radnik zadarskog odvjetnika Marka Marinovića, bivšeg supruga Ingrid Antičević Marinović koja je bila ministrica pravosuđa, uprave i lokalne samouprave. U srijedu smo kontaktirali odvjetnika Marinovića povodom uhićenja njegovog radnika, no tada nam je informaciju demantirao rekavši da njih dvojica nikada nisu imali nikakvu suradnju te da ga površno poznaje iz viđenja.

No, u petak je imao drugačiju verziju priče.

- Taj čovjek je na mom velikom imanju na selu radio neke fizičke poslove poput cijepanja drva. Stariji sam i potrebna mi je pomoć, a on je bio izvrstan radnik. Ja sam mu iznajmio stan u kojem je živio. Ne razumijem zašto me se povezuje s ovom pričom o heroinu u sijenu, nemam nikakve veze s tim - kratko nam je odbrusio Marinović.

Kako smo neslužbeno saznali iz dobro obaviještenih izvora, upravo je Marinović bio u autu s albanskim dilerom prilikom njegovog uhićenja nakon čega je tvrdio da se “površno poznaju”.

Odvjetnik nam tu informaciju nije htio potvrditi, ali nije ju ni demantirao. Bivši suprug ustavne sutkinje je bio odvjetnik i Ane Magaš, koja je bila osuđena zbog ubojstva svog supruga u stanu u Zadru. Tada je zbog odavanja odvjetničke tajne bio osuđen na 9 godina zabrane rada, ali mu se zbog proceduralne greške sudilo ponovno.

Možda vas zanima i ovo:
Message