Obavijesti

News

Obitelj i prijatelji poginulog oca dvoje djece: 'Goran je bio pravi veseljak. Valjda je to sudbina...'

Obitelj i prijatelji poginulog oca dvoje djece: 'Goran je bio pravi veseljak. Valjda je to sudbina...'

Bili smo u Vinkovcima, mjestu u kojem je s obitelji živio Goran Šarić (40), na kojeg je autom naletio bivši ministar obrane Mario Banožić te Privlaci gdje je njegova roditeljska kuća. Svi su u šoku...

VIDEO

Oduvijek je bio čovjek koji je za puno zafrkancije i smijeha. Uvijek je prepričavao kako odlazi roditeljima na selo i kako voli Privlaku, a često smo pričali i o poslu, rekao nam je prijatelj 40-godišnjeg vozača kombija Gorana Šarića. On je poginuo u subotu ujutro u teškoj prometnoj nesreći kada je bivši ministar Mario Banožić pretjecao i zabio se u njegov kombi. Otkad je doznao da je poginuo pod velikim je šokom, kao i članovi obitelji s kojima se čuo. Svi su jako potreseni.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

videovijesti 11.11.2023. 01:30

- Znam ga već dugo godina i vrlo često smo se družili jer su nas povezivali zajednički prijatelji, a kako je on uvijek volio velika druženja i ekipu, često smo se nalazili na kućnim druženjima - kaže prijatelj i dodaje da, iako je Goran bio iz Privlake te mu tamo živi majka, on je s obitelji živio u Vinkovcima. Iza njega ostala su supruga i dvije kćeri osnovnoškolskog uzrasta, koje je obožavao i za koje je živio.

- Volio je prirodu i šumu, bio je vrijedan čovjek, a najviše je volio svoje dvije kćeri - dodao je prijatelj.

'Svi smo u šoku'

Šarić je u Vinkovcima stanovao iznad poslovnog prostora koji se iznajmljuje dok je uređivao kuću u Privlaci. Na balkonu na katu gorio je crveni lampaš. Dvije žene koje su izašla na prozore tek su kratke kazale kako su svi, čim su čuli, otišli u Privlaku te da nema nikoga s kime bi mogli razgovarati.

- Ne znam što bih vam rekla, svi smo u šoku, ne možemo doći sebi. Valjda se to moralo dogoditi, valjda mu je bilo suđeno tako - kroz suze je izgovorila članica njegove obitelji, koju smo zatekli ispred kuće. Jedan od susjeda kazao nam je da je u subotu ujutro čuo krikove iz njihova stana.

- Nisam imao pojma što se događa dok u kafiću nisam saznao da je poginuo. Nisam ga dobro poznavao, ali bio je pristojan, dobar dečko. Znao sam ga vidjeti kako ujutro odlazi negdje kombijem, pretpostavljam na posao - ispričao je šokirani susjed.

Do Goranove roditeljske kuće u Privlaci tijekom prijepodneva dolazila je rodbina, prijatelji, susjedi... Njegov šogor sa suprugom je doputovao iz Pule čim je čuo. Bio je u prevelikom šoku da bi mogao bilo što komentirati, kao i ostali Goranovi prijatelji i poznanici koje smo tamo susreli. Obitelj Šarić posjetio je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

Visoke kazne: Banožiću prijeti od jedne do 15 godina zatvora!
Visoke kazne: Banožiću prijeti od jedne do  15 godina zatvora!

- Prije svega želim izraziti najdublju sućut obitelji stradalog Gorana Šarića te dati potporu obitelji Banožić koja se nalazi u teškim trenucima. U detalje same nesreće i bilo kakvih postupaka ne mogu ulaziti. Predsjednik Vlade Andrej Plenković sve je objasnio, poduzeo je i određene korake i sada nam jedino preostaje biti na raspolaganju obitelji Šarić, pomoći koliko god je moguće. Ovakve nesreće s najgorim posljedicama moraju nam svima biti veliko upozorenje. Ljudski život nema cijenu i u svakoj prilici to prvo moramo imati na umu - rekao nam je Bosančić.

Nevjerica

Susjedi sada već bivšeg ministra Banožića ne mogu vjerovati što je do nesreće došlo, ali kažu žao im je i obitelji poginulog Šarića kao i obitelji Banožića.

- Vidim ga više preko ekrana nego ovako u susjedstvu, ali uvijek pozdravi. Ne znam što je uzrok nesreće ali svima se može dogoditi - govori nam susjeda koja živi zgradu pored Banožića.

S druge strane susjeda koja živi preko puta Banožića rekla nam je kako ju je nesreća iznenadila i kako s bivšim ministrom ima dobrosusjedske odnose.

- Žao mi je obitelji poginulog, ali i ministra koji mora nekoga nositi na duši - kaže i ponavlja kako je Banožić dobar susjed.

Pokušali smo razgovarati i sa susjedima koji žive u istoj zgradi kao i Banožić, oni su za nesreću čuli, ali nisu htjeli ništa komentirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina