Obavijesti

News

Komentari 38

Markov: Vidio sam stravu, poginula je cijela obitelj...

Markov: Vidio sam stravu, poginula je cijela obitelj...
6

Dvoje odraslih i petomjesečna beba poginuli su u direktnom sudaru s BMW-om u kojem je bio vozač Đ. Adlešić. Volkswagen je vozio u krivom smjeru

VIDEO

Vozač Volkswagen Venta, Anđelko Tunić iz Bjelovara (26), u srijedu je oko 19.30 sati na čvoru Luka ušao u suprotni smjer brze ceste Vrbovec-Zagreb. Prema informacijama iz policije u automobilu s njim su bili njegova supruga, njihovo dijete, šogorica i njeno petomjesečno dijete te punica.  Na njih su naletjeli BMW i Audi zagrebačkih registracija. BMW-u je trebalo 15-ak metara da stane, a Vento je potpuno smrskan.

DVIJE ŽENE I BEBA BORE SE ZA ŽIVOT
Poginuli su Anđelko Tunić (26) i još jedna žena te petomjesečno dijete. Vozač BMW-a i dvije žene iz Venta s teškim su ozljedama prevezli u zagrebačku bolnicu Dubrava. Tunićevo dijete na KBC-u Rebro se bori za život. Liječnica Bošnjak Danica kazala je da je jedna od žena iz Volkwagena  Ivana G. (51) u komi u bolnici u Dubravi, ima nagnječenje mozga i ozljede prsnog koša te joj je život još u opasnosti. Druga djevojka Ana Tunić (23) ima lakše nagnječenje mozga i prijelom lijeve nadlaktice, a operirana joj je i slezena. Ona je na aparatima i stabilno je. 

MARKOV: MISLIO SAM DA IMAJU LOŠA ŠTOP SVJETLA
 Putnik u Audiju bio je saborski zastupnik HSS-a Ante Markov, a u pratnji mu je bio BMW kojeg je vozio službeni vozač Đurđe Adlešić. Ante Markov, koji nije ozlijeđen, kaže kako se sa vozačem vraćao iz Koprivnice prema Zagrebu i na izlazu za autocestu 500 metara prije Svete Helene vidjeli su da prema njima stiže vozilo.
- Prvo sam mislio da ima loša štop svjetla, no nažalost ispostavilo se da su farovi. U zadnji čas smo  uspjeli skrenuti na drugi trak, no auto ispred nas nije uspio. Došlo je do direktnog sudara. Udarac je auto u kojem je bio vozač Đ. Adlešić bacio prema nama i pogodio nas zadnjim krajem. Stali smo i potrčali vidjeti što je s vozačem. Nismo ga mogli izvaditi iz auta. Pozvao sam policiju i hitnu pomoć i prepoznao šofera iz Sabora. On mene nije prepoznao. Kad sam se okrenuo iza sebe vidio sam stravu. Poginula je cijela obitelj - prepričao je Markov svoje strašno iskustvo. 

ADLEŠIĆ POSJETILA OZLIJEĐENE U BOLNICI
Đurđa Adlešić čim je čula za nesreću otišla u bolnicu posjetiti žrtve gdje se zadržala do dugo u noć. Osim svog vozača koji je u teškom stanju, doznali smo da je obišla i dvije žene koje se bore za život. 
   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.