News

Komentari 9

Maša, policijski pas, pronašla je više od 4 kilograma marihuane

Maša, policijski pas, pronašla je više od 4 kilograma marihuane

Maša je jučer oko 2 sata ujutro obavila unutarnji i vanjski pregled Mazde koju je policija zaustavila u Lučkom u Zagrebu te je pozitivno odreagirala na prisutnost droge kod zadnjih vrata automobila

Policijci PU zagrebačke u suradnji s policijom Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem (43) i muškarcem (38) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime, jučer oko 2.20 sati u Lučkom u Puškarićevoj ulici, policija je zaustavila osobni automobil marke Mazda 626 zagrebačkih registarskih oznaka. Za volanom je bio 43-godišnjak, a 38-godišnjak je bio suvozač.

Policija je posumnjala da je u vozilu sakrivena droga. Maša, službeni policijski pas, obavila stoga unutarnji i vanjski pregled vozila, te je pozitivno odreagirala na prisutnost droge kod zadnjih vrata.

Tijekom dana pregledan je cijeli automobil te  je pronađeno ukupno 4358 grama marihuane pakirane u 16 paketa, a koji su bili sakriveni u oplati lijevih i desnih vrata automobila.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena je kaznena prijava. 
 

Najčitaniji članci