Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
23 komentara

Masakrirao i raskomadao curu: 'Nije bila djevica, lagala mi je!'

Tajvan: Kad ju je ubio Chu je Huang raskomadao i spremio u sedam vrećica koje je potom sakrio u cvijetnjaku ispred zgrade u kojoj je živjela. Nekoliko dana poslije ubio je i sebe

Foto: Screenshot/Asiawire
23 komentara

Gary Chu (28) iz Tajvana ubio je i raskomadao djevojku Yee-min Huang (27) koju je upoznao preko Tindera jer mu jer lagala da je djevica, a kaže i da ga je varala s drugima. 
 
Kad ju je ubio, Chu je Huang raskomadao i spremio u sedam vrećica koje je potom sakrio u cvijetnjaku ispred zgrade u kojoj je živjela. Nekoliko dana poslije ubio je i sebe, objesio se za drvo u blizini zgrade ministarstva zdravstva, a pored njega su našli poruku u kojoj piše kako mu je ubijena 'učinila nepravdu'.

Nadzorne kamere u zgradi u kojoj je živio i masakrirao djevojku snimile su ih kako idu stepenicama u njegov stan, a kasnije samo Chua , inače amaterskog MMA borca, kako nosi vrećice koje je kasnije bacio u cvjetnjak.

Brat ubijene prijavio je njezin nestanak 26. svibnja, a zadnji put su se čuli tjedan dana prije toga. Na dan kad je brat prijavio da je nestala Chu je na Facebooku objavio da mu je lagala da je djevica i da ga je varala s drugim muškarcima. Osjećao se izdano i prevareno, dodao je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message