Obavijesti

Promo sadržaj

Matija Cvek oduzima dah s pjesmom „Blizu (69)"!

Matija Cvek oduzima dah s pjesmom „Blizu (69)"!
4

Za Matiju Cveka ovo je bila radna godina. Nakon hitova „Visine“, „Nasloni se“, „Drama“, „Plaža“ i druge s kojima je osvajao vrhove radijski i televizijskih top ljestvica, Matija predstavlja novu pjesmu „Blizu(69)“.


„Blizu(69)“ je šesti singl s Matijinog solo albuma, kojeg publika s nestrpljenjem očekuje.Poznat po dosadašnjim upečatljivim spotovima, Matija je i ovog puta prepustio sve u ruke mladom talentiranom redatelju Luki Sepčiću koji je u svom prepoznatljivom ruhu maestralno dočarao svaku napisanu riječ.


„…Neka stane vrijeme, neka stane pljesak jer ja čuvam u tebi još mnogo više. Samo daj da ti budem blizu da spojimo dlanove…“

Spot za pjesmu „Blizu (69)“ pogledajte na sljedećem linku:
 

„Realizaciju trećeg singla u ovoj nepredvidljivoj i burnoj godini smatram velikim uspjehom. Pjesma „Blizu(69)“ izazvala je u meni apsolutno emocionalno pražnjenje i ispunjenje u isto vrijeme. Uložen je velik trud kako bi pjesma zaživjela i kako bi se prvotne ideje pretočile u kvalitetan završni produkt. Hvala koautoru glazbe Mislavu Žabaroviću te autoru aranžmana Edinu Tahiroviću na strpljenju i aktivnom sudjelovanju u cijelom procesu stvaranja te fenomenalnom Luki Sepčiću koji je na najljepši mogući način vizualizirao pjesmu i režirao predivan video spot.“ – rekao je Matija Cvek.

Matija sa svojim bendom uskoro nastupa u Bjelovaru, 7.10. @ Oka Pub i Zagrebu 18.10.

Matiju Cveka pratite i na njegovom Facebooku.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!