Obavijesti

Promo sadržaj

meanIT Smartphone C4 i C41 pravi su ljetni hit

meanIT Smartphone C4 i C41 pravi su ljetni hit
1

Snažna, kvalitetna baterija od 4000 mAh omogućuje i do tri dana bez punjenja, a dvostruka stražnja kamera namijenjena je za bokeh efekte

Mnogim korisnicima pametnih telefona trajanje baterije je na prvom mjestu, a anksioznost odnosno strah da bi se baterija mogla isprazniti prije nego li dođu do utičnice sve se češće javlja kod svih kategorija korisnika mobitela. Nekada su se u pametne telefone ugrađivale baterije od 1500, 2000 i 2500 mAh, ali nakon više stotina puta punjenja baterijama pada kapacitet. 

Očekivani broj punjenja litij-ionskih baterija bez primjetnog gubitka kapaciteta je oko 500 puta. Velik broj korisnika bateriju puni dva pa i tri puta dnevno kako bi bili sigurni da će im baterija izdržati do kraja dana ili do sljedećeg jutra. Postotak preostalog kapaciteta baterije korisnicima ulijeva strah te mnogi sa sobom uvijek imaju i power bank odnosno prijenosni punjač. Iz tog razloga korisnici ubrzano smanjuju broj preostalih ciklusa punjenja baterije te već nakon godinu dana baterija se mora zamijeniti.

Poput zvijezdi na hrvatskom nebu, zasjali su meanIT Smartphone C4 i Smartphone C41 baterijama kapaciteta 4000 mAh. Doslovce, kao da sa sobom imate mobitel s prosječnom baterijom i još dodatno power bank. Uz kombinaciju s IPS HD ekranom od 5 inča baterija će izdržati i do tri dana između dva punjenja. 

Dodatna oprema iz meanIT-a, uz poklon zaštitnu masku u pakiranju uz oba modela telefona, također je vrlo zanimljiva – kabeli za punjenje dostupni su u dužinama od dva i tri metra pa za vrijeme punjenja smartphonea ili tableta možete uživati u komoditetu bez straha da će se punjač odvojiti od samog uređaja.

Smartphone C4 i Smartphone C41 su dual SIM Android 7.0 Nougat telefoni s također još jednom dual karakteristikom. Dual stražnja kamera od 8 megapiksela + 2 megapiksela uz LED bljeskalicu omogućuje popularne bokeh efekte odnosno zamućivanje pozadine.

Osnovne karakteristike pametnih telefona meanIT Smartphone C4 i Smartphone C41:

  • dual SIM, dual standby, 3G
  • ekran 5 inča HD 1280*720 IPS
  • Android 7.0 Nougat
  • CPU Quad Core
  • memorija 8GB / RAM 1GB (proširiva memorija do 32 GB)
  • dual zadnja kamera 8 MP Autofokus+ 2MP + LED Flash
  • prednja kamera 2 MP
  • baterija 4000 mAh
  • dimenzije uređaja: 142,4 x 73,2 x 9,5 mm

Cijena za meanIT Smartphone C4 i Smartphone C41 iznosi prihvatljivih i nevjerojatno povoljnih 699 kuna, a oba uređaja u kvalitetnom kućištu u crnoj i šampanj-zlatnoj boji dostupna su u prodaji širom Hrvatske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.