News

Komentari 45

Medved: Još ćemo analizirati, ali HDZ iz izbora izlazi snažniji

Medved: Još ćemo analizirati, ali HDZ iz izbora izlazi snažniji

Ovo je prvi od sastanaka s ciljem analize rezultata izbora. Slijede daljnji sastanci po tom pitanju. Županijske organizacije će u narednih nekoliko dana dostaviti detaljna izvješća, rekao je Tomo Medved

 Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izjavio je u srijedu da će HDZ održati više sastanaka s ciljem analize rezultata predsjedničkih izbora te ustvrdio da će iz njih izaći još snažniji.

Pogledajte video

- Ovo je prvi od sastanaka s ciljem analize rezultata izbora. Slijede daljnji sastanci po tom pitanju. Županijske organizacije će u narednih nekoliko dana dostaviti detaljna izvješća -  kazao je Medved ispred Banskih dvora uoči sjednice užeg kabineta Vlade, komentirajući jučerašnji višesatni sastanak HDZ-a.

Dodao je da su u stranci koncentrirani utvrditi sve čimbenike koji su utjecali na predsjedničke izbore, na kojima njihova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović nije ponovno izabrana na dužnost predsjednice republike.

- HDZ će iz ovih izbora izaći još snažniji, pripremit ćemo se i pobijediti na parlamentarnim izborima - zaključio je.

Upitan što je s analizama koje su provedene nakon izbora za Europski parlament, Medved je odgovorio da se "sada ne treba vraćati na te izbore".

Najčitaniji članci