Obavijesti

News

Komentari 20

Medved tvrdi: Drago Prgomet nudi Zagrebu bolju perspektivu

Medved tvrdi: Drago Prgomet nudi Zagrebu bolju perspektivu
1

Zahvalivši ministru Medvedu na potpori, Prgomet je rekao da se među braniteljima uvijek osjećao "svoj među svojima". Dodao je i kako potpora njemu nikada nije bila u pitanju od strane njegovih ratnih prijatelja

VIDEO

HDZ-ovu kandidatu za zagrebačkog gradonačelnika Dragi Prgometu, koji se u utorak predstavio u zagrebačkoj četvrti Peščenici, potporu je dao ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, koji je istaknuo da Prgomet svojim sposobnostima, iskustvom i domoljubljem građanima Zagreba, te braniteljima, nudi bolju perspektivu.

"Na izborima za grad Zagreb Prgomet sa svim svojim sposobnostima, iskustvom i domoljubljem Zagrebu i Zagrepčanima, a na poseban način hrvatskim braniteljima, nudi odgovarajući odnos i bolju perspektivu", rekao je Medved novinarima prije početka Prgometova promoviranja programa građanima i članovima HDZ-a na zagrebačkoj Pešćenici.

Istaknuo je kako danas daju potporu brigadiru Hrvatske vojske i dragovoljcu Domovinskog rata, čovjeku koji je od rujna 1991. godine do kraja Domovinskog rata proveo na prvoj crti bojišnice spašavajući živote branitelja i civila. 

Zahvalivši ministru Medvedu na potpori, Prgomet je rekao da se među hrvatskim braniteljima uvijek osjećao "svoj među svojima". Dodao je i kako potpora njemu nikada nije bila u pitanju od strane njegovih ratnih prijatelja.

Upitan kako komentira rezultate istraživanja po kojima je od kandidata za zagrebačkog gradonačelnika na petom mjestu, a prije njega je nezavisna kandidatkinja Bruna Esih, odgovorio je kako je kampanja tek krenula te kako su trendovi u anketama pozitivni. Istaknuo je kako još ima dovoljno vremena i ne sumnja u konačni rezultat na izborima 21. svibnja.

Obraćajući se članovima HDZ-a i građanima Prgomet je istaknuo da im je cilj, nakon što je HDZ dobio svoju predsjednicu Republike Kolindu Grabar-Kitarović i premijera Andreja Plenkovića, imati zagrebačkog gradonačelnika.

Poručio je kako vjeruje da u HDZ-u, u kojem "ima prostora i za lijevo i za desno krilo", kada izabere kandidata za zagrebačkog gradonačelnika treba postojati "minimum kolegijalnosti i da se taj kandidat i podupre". 

Najavio je kako njegova predizborna kampanja neće biti usmjerena na blaćenje političkih suparnika već na projekte, programe i prije svega ljude. Poručio je da kao liječnik cijeli život brine o ljudima i to će nastaviti i kao novi zagrebački gradonačelnik.

"Želja nam je da svaka četvrt bude mali grad za sebe i da ima sve ono što građaninu u četvrti treba"; kazao je upozorivši kako cijeli Novi Zagreb nema bolnicu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...