Obavijesti

News

Komentari 44

Melania brani Trumpa: On je gentleman, ne bi vrijeđao žene

Melania brani Trumpa: On je gentleman, ne bi vrijeđao žene
1

Unatoč nizu optužbi protiv Donalda Trumpa za spolno napastvovanje , njegova supruga Melania Trump u ponedjeljak ih je odbacila kao obične 'muške razgovore'

VIDEO

 Unatoč nizu optužbi protiv Donalda Trumpa za spolno napastvovanje i snimkama na kojima se hvali da koristi slavu kako bi dirao i ljubio žene, Melania Trump u ponedjeljak ih je odbacila kao obične 'muške razgovore', u intervjuu za CNN.  

Kao što je to učinio i njezin suprug, Melania, bivši model iz Slovenije, optužila je medije za nepošteni tretman republikanskog kandidata za Bijelu kuću koji je nedavno izgubio bodove u anketama o predsjedničkoj utrci.

Melania Trump krivnju je svalila na domaćina showa koji je objavio snimku na kojoj se Trump vulgarnim riječima hvali kako zahvaljujući slavi može grabiti žene za međunožje.  

"Rekla sam suprugu da mu, znate, jezik nije prikladan ni prihvatljiv", rekla je Melania Trump u intervjuu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"I bila sam iznenađena jer to nije muškarac kojeg poznajem".

"Pitam se jesu li uopće znali da je mikrofon bio pričvršćen jer je to bila takva vrsta muškog razgovora u kojemu ga je on kao domaćin poticao da kaže prljave  i loše stvari".

Kazala je da nikad nije čula supruga da tako vulgarno govori.

"Ne poznajem osobu koja bi tako govorila niti koja bi upotrijebila takvu vrstu riječi", rekla je ona prije no što ga je sve nazvala "muškim razgovorom".

"Momci - njihov način na koji govore kad su odrasli i kada se žele dokazati jedan pred drugim, pa govore o djevojkama", nastavila je.

"Ali da, bila sam iznenađena, naravno".

Činilo se da Trumpova supruga ponavlja neke od njegovih tvrdnji o tome da postoji zavjera da se minira njegova kampanja, napominje AFP.

"Nisam iznenađena time što se pojavila snimka", rekla je.

"Zašto nakon toliko godina? Zašto tri tjedna prije izbora?", rekla je.

"To su mediji. To je NBC. To je 'holivudski pristup'", zaključila je Melania Trump. Ona je kazala da ga "ljevičarski mediji udaraju jer žele utjecati na to kako će Amerikanci glasati. A utječu na pogrešan način" te zaključila:

"Moj suprug je ljubazan, on je gentleman. I nikad to ne bi učinio. Sve je organizirano kako bi mu se naštetilo i naškodilo njegovoj kandidaturi".  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina