Obavijesti

News

Komentari 64

'Melanija, strašno mi je žao što sam spavala s tvojim mužem...'

'Melanija, strašno mi je žao što sam spavala s tvojim mužem...'
1

Jedva sam čekala da izađem. Raditi nešto loše je jedno, ali raditi to loše u nečijoj kući, u nečijem krevetu, rekla je Karen McDougal (47) koju je Trump doveo u svoj stan u kojem je živio s Melanijom

VIDEO

Karen McDougal (47), bivša Playboyeva zečica, tvrdi da je bila ljubavnica američkog predsjednika Donalda Trumpa (72).  U intervjuu je detaljno opisala njihov odnos. Tijekom intervjua nekoliko puta je i zaplakala. Karen je rekla da je bila zaljubljena u Trumpa. 

- Ja sam njega voljela i on je volio mene. Stalno mi je govorio da me voli - rekla je Karen McDougal. Tvrdi da je s Trumpom spavala već na prvom sastanku. 

- Nakon što smo bili intimni ponudio mi je novac. Nisam znala kako bih reagirala. Izraz na mom licu je sigurno bio jako tužan. Sve je bilo tužno. Kasnije sam plakala u vozilu. Rekla sam Trumpu da ja nisam takva djevojka - rekla je Karen. Sa suzama u očima prepričala je situaciju kada ju je Trump odveo u njihov stan i pokazao Melanijinu spavaću sobu.

- Spavali su u odvojenim sobama, pomislila sam da možda imaju probleme u braku - rekla je Karen i dodala kako joj je bilo teško ući u stan oženjenog muškarca čija je žena tek rodila. 

- Jedva sam čekala da izađem. Raditi nešto loše je jedno, ali raditi to loše u nečijoj kući, u nečijem krevetu. Srce mi se steglo - rekla je Karen. 

Dodala je kako joj je bilo teško i da je osjećala krivnju, te poručila Melaniji da joj je 'jako žao'. Ipak, ostala je s Trumpom u vezi nekoliko mjeseci. Rekla je da Trump nije kakav se predstavlja na televiziji i da je vrlo šarmantan i pravi džentlmen.

Trenutak nježnosti: Melania se popiknula, a Donald je pridržao
Trenutak nježnosti: Melania se popiknula, a Donald je pridržao

Bijela kuća je njezine navode negirala i rekla je da su lažni. Karen McDougal je rekla za CNN da u javnost nije izašla kako bi naškodila Trumpu nego kako bi oprala ljagu sa svojeg imena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...