Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
64 komentara

'Melanija, strašno mi je žao što sam spavala s tvojim mužem...'

Jedva sam čekala da izađem. Raditi nešto loše je jedno, ali raditi to loše u nečijoj kući, u nečijem krevetu, rekla je Karen McDougal (47) koju je Trump doveo u svoj stan u kojem je živio s Melanijom

Foto: Facebook
64 komentara

Karen McDougal (47), bivša Playboyeva zečica, tvrdi da je bila ljubavnica američkog predsjednika Donalda Trumpa (72).  U intervjuu je detaljno opisala njihov odnos. Tijekom intervjua nekoliko puta je i zaplakala. Karen je rekla da je bila zaljubljena u Trumpa. 

- Ja sam njega voljela i on je volio mene. Stalno mi je govorio da me voli - rekla je Karen McDougal. Tvrdi da je s Trumpom spavala već na prvom sastanku. 

- Nakon što smo bili intimni ponudio mi je novac. Nisam znala kako bih reagirala. Izraz na mom licu je sigurno bio jako tužan. Sve je bilo tužno. Kasnije sam plakala u vozilu. Rekla sam Trumpu da ja nisam takva djevojka - rekla je Karen. Sa suzama u očima prepričala je situaciju kada ju je Trump odveo u njihov stan i pokazao Melanijinu spavaću sobu.

 

- Spavali su u odvojenim sobama, pomislila sam da možda imaju probleme u braku - rekla je Karen i dodala kako joj je bilo teško ući u stan oženjenog muškarca čija je žena tek rodila. 

- Jedva sam čekala da izađem. Raditi nešto loše je jedno, ali raditi to loše u nečijoj kući, u nečijem krevetu. Srce mi se steglo - rekla je Karen. 

Dodala je kako joj je bilo teško i da je osjećala krivnju, te poručila Melaniji da joj je 'jako žao'. Ipak, ostala je s Trumpom u vezi nekoliko mjeseci. Rekla je da Trump nije kakav se predstavlja na televiziji i da je vrlo šarmantan i pravi džentlmen.

TO SE RIJETKO VIĐA Trenutak nježnosti: Melania se popiknula, a Donald je pridržao

Bijela kuća je njezine navode negirala i rekla je da su lažni. Karen McDougal je rekla za CNN da u javnost nije izašla kako bi naškodila Trumpu nego kako bi oprala ljagu sa svojeg imena. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message