Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Migrant se skrio pod bus: 'Šta please? De ćeš, j.... ti familiju?'

Čitatelj pretpostavlja kako je riječ o migrantu u dobi od oko 20 godina koji se na taj način pokušao dokopati Hrvatske. Mještani su mu rekli da ih na području Velike Kladuše ima do 7000...

Foto: čitatelj 24sata
272 komentara

Približavali smo se graničnom prijelazu. Prije njega kratko smo se zaustavili. Dok smo stajali, jedan mještanin je vozaču rekao: ‘Netko vam se uvukao pod autobus’, rekao nam je čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Video koji nam je poslao nastao je u srijedu oko 14 sati u blizini graničnog prijelaza Velika Kladuša u Bosni i Hercegovini. Vozači i putnici su neko vrijeme tražili skrivenog muškarca ispod autobusa. Kad su ga pronašli, izvukli su ga na cestu. Vozač mu je odmah odvalio šamarčinu. Derao se:

“De ćeš, je... ti svu familiju. Oću li na robiju zbog tebe?”.

Muškarac mu je odgovorio: “Please”, na što mu je vozač viknuo: “Šta please!” i nekoliko puta zamahnuo rukom kao da će ga opet udariti, ali je od toga odustao. U bijesu ga je povukao za kapuljaču na jakni. Ubrzo su se u sukob umiješali ostali, podigli muškarca s poda i maknuli ga od ljutitog vozača, a on ga je uz povik “Beži” i još psovki opalio nogom u stražnjicu.

Čitatelj pretpostavlja kako je riječ o migrantu u dobi od oko 20 godina koji se na taj način pokušao dokopati Hrvatske. Mještani su mu rekli da ih na području Velike Kladuše ima do 7000 i da ovakvi pokušaji nisu rijetkost. Zaključuje kako nisu zvali policiju.

Možda vas zanima i ovo:
Message