Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
108 komentara

Milan Kujundžić je pet do 12 predao kandidaturu za izbore

Pet do 12 je simbolično, ponor na kojem je Hrvatska država, ukradena budućnost hrvatskoj djeci, rekao je novinarima predsjednički kandidat Milan Kujundžić

Patrik Macek/Pixsell
Foto: Patrik Macek/Pixsell
108 komentara

Pet minuta do podneva predsjednički kandidat Milan Kujundžić s pristašama stigao je u Sabor . Državnom izbornom povjerenstvu predao je kandidaturu za predsjedničke izbore . Vrijeme dolaska u Sabor je kaže simbolika.

- Pet do 12 je simbolično , ponor na kojem je Hrvatska država, ukradena budućnost hrvatskoj djeci. Trenutak je kada narod mora odlučiti želi li iste koji su to napravili ili želi nove, novu Hrvatsku i svijetlu i perspektivnu budućnost - rekao je Kujundžić.

Ne zna koliko je točno potpisa prikupio za svoju kandidaturu, ali do sada su kaže uspjeli prebrojati 50.000 potpisa.

Narodu je poručio da nitko ne smije ostati doma i ne glasovati. Pozvao ih je da biraju po savjesti.

- Ako misle da je ovo što sada imamo dobro neka glasaju za postojeće, a ako misle da ovo treba mijenjati neka glasaju za one koji Imaju slobodu, vjerodostojnost i odlučnost napraviti sve ono što obećaju, a ne jedno kazati i drugo raditi - izjavio je.

[video: 1007859 / ]

Na pitanje je li mu veći suparnik Ivo Josipović ili Kolinda Grabar Kitarović samo je kratko dometnuo "ni jedno".

Poruku za desnicu nema jer tvrdi da u Hrvatskoj nema desnice ni ljevice.

- To su lažni stjegovi koje koriste kaste za osobne interese - poručio je.

Prokomentirao je uhićenje mladih u Splitu koji su lijepili plakate protiv Ive Josipovića rekavši da je uvođenje policijske države sramota i nedemokratsko vladanje koje ide na dušu Ivi Josipoviću. Da je on predsjednik, navodi, odmah bi sazvao tiskovnu konferenciju i rekao da ne rade u skladu sa zakonom. Za Josipovića kaže da je spavao četiri godine i da se probudio sada kad mu trebaju glasovi i novi mandat.

[video: 1007868 / ]

- Kad se usporedi što je radio u mjesecima prošle godine i ove vidjet će se da sada sve što radi jest u svrhu kampanje, a do sada nije radio ništa - ustvrdio je Kujundžić koji je uvjeren da će ući u drugi krug i na kraju pobijediti u utrci za Pantovčak.

Na pitanje očekuje li od ove kampanje politički profit za svoju stranku na parlamentarnim izborima, Kujundžić je ustvrdio da ovo nije projekt za profit stranke nego za profit naroda.

- Ako ćemo već stranački gledati od ovoga će sigurno u pozitivnom smislu Savez za Hrvatsku profitirati, on će sigurno na idućim izborima biti vrlo značajan čimbenik kako u Saboru tako i u Vladi - zaključio je Kujundžić koji je siguran da će participirati u vlasti.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message