Obavijesti

News

Komentari 113

Milanović: Na našim škojima se ne može živjeti od turizma

Milanović: Na našim škojima se ne može živjeti od turizma
12

Premijer Milanović je na proslavi Dana Općine i blagdana Velike Gospe u Jelsi na Hvaru komentirao i kako se ne može živjeti samo od turizma na tom području

VIDEO

Komentirajući prosvjede seljaka premijer Zoran Milanović istaknuo je kako će "pokušati pomoći, ali umjesto njih ne možemo raditi".

- Dakle, što je moguće - moguće je, znalo se unaprijed kakva su pravila, znalo se koliki je proračun. Već ove, ali i sljedeće godine otvara se "europska omotnica". Poljoprivrednicima će biti bolje nego do sada, njihov status bit će sve bliži njihovim kolegama iz drugih zemalja EU-a. No, kao i u svakom poslu - netko uspije, a netko ne - izjavio je Milanović za HRT.

Milanović je na proslavi Dana Općine i blagdana Velike Gospe u Jelsi na Hvaru komentirao i kako se ne može živjeti samo od turizma na tom području. 

- Očekivanja ljudi na otocima oduvijek su bila opravdano visoka, a takva su i sada, s čim se i ja slažem, jer se na našim škojima ne može živjeti samo od turizma, a naročito ne od ovakvog kakav je trenutačno u Jelsi i Starome Gradu - rekao je Milanović.

Premijer je odgovarajući na pitanja novinara rekao i kako je ZERP na snazi, ali ne prema članicama Europske unije, među kojima je Italija. 

- Mi ćemo se boriti za zaštitu našega mora, tj. da ono što imamo maksimalno iskoristimo, pa tako i potencijale ovog otoka - rekao je Milanović pojasnivši da ne bi ništa postigli proglašavanjem ZERP-a prema zemljama EU-a i da se to ne smije činiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"