News

Komentari 94

Milanović o slučaju u Zambiji: Bojim se da ne možemo bolje, ni strane zemlje nam ne pomažu

Milanović o slučaju u Zambiji:  Bojim se da ne možemo bolje, ni strane zemlje nam ne pomažu

Nisam primijetio da su Francuzi ili Nijemci, koji dolje imaju veleposlanstvo, prostrli ćilim za nas, da nam pomognu. Kupujemo oružje od njih. Očekujem da daju krv za nas u Zambiji, ali ništa od toga, rekao je predsjednik

Predsjednik i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na obilježavanju 29. obljetnice Počasno-zaštitne bojne i Dana vojne kapelanije "Sveti Valentin" u vojarni "1. hrvatski gardijski zbor" na Tuškancu, a potom dao izjavu za medije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentirao je i slučaj Hrvata u Zambiji.

- Hrvatska ne može napraviti puno više po pitanju zaštite. Pitajte ovog, gejšu Sergeja Lavrova, on je navodno ministar vanjskih poslova. Nije da ta osoba koja bi bila dolje može tko zna što učiniti. Mislim da je to Jesenjin već poduzeo ili se objesio na luster kraj radijatora - rekao je Milanović.

Pitali su ga može li Hrvatska napraviti više. 

- Bojim se da u ovom trenutku ne može više. Nije realno. Moraš se nekome obratiti za pomoć, to nije EU. Nisam primijetio da su Francuzi ili Nijemci, koji dolje imaju veleposlanstvo, prostrli ćilim za nas, da nam pomognu. Kupujemo oružje od njih. Očekujem da daju krv za nas u Zambiji, ali ništa od toga - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci