Obavijesti

News

Komentari 119

Milanović o sucima na tulumu Željka Keruma: 'Nisu svećenici, ali nije to baš kak se šika'

Milanović o sucima na tulumu Željka Keruma: 'Nisu svećenici, ali nije to baš kak se šika'

Oni moraju biti uzor i umjereni i savršeni. Bivšem državnom odvjetniku rekao sam da će morati početi živjeti jedan samostanski život, rekao je Zoran Milanović

VIDEO

Predsjednik je u Sisak stigao vlakom nešto prije deset sati Milanović. Tijekom boravka obišao je i kontejnersko naselje u ulici Ivana Fistrovića i Opću bolnicu "dr. Ivo Pedišić". Nakon Siska posjetio je i naselje Nebojan te je potom u Petrinji u vojarni “Pukovnik Predrag Matanović” održao sastanak s predstavnicima Stožera civilne zaštite za otklanjanje posljedica potresa.

Nakon sastanka u Petrinji predsjednik se obratio javnosti.

"Vidim da se puno radi i to uglavnom korektno. Uvijek će netko biti bijesan što nije nešto dobio danas, ali dobit će. U nekoliko sela imate opasne vrtače, detaljno smo razgovarali i vidim da se radi na tome. Dnevnu politiku i čarke na stranu, ovo je ozbiljan napor i veliki test koji je pred nama", kazao je Milanović, javlja Dnevnik.hr.

Kerumov dernek sa sucima i bivšim igračem Hajduka: Ja sam pjevao, neki kreten je snimao
Kerumov dernek sa sucima i bivšim igračem Hajduka: Ja sam pjevao, neki kreten je snimao

Na pitanje kako komentira tulum Željka Keruma sa sucima kazao je kako suci nisu svećenici.

"Ipak, oni moraju biti uzor i umjereni i savršeni. Bivšem državnom odvjetniku rekao sam da će morati početi živjeti jedan samostanski život. Ne bih optuživao te suce, ali nije to baš kak se šika", rekao je i dodao da ne vidi sličnost s okupljanjima u Klubu Dragana Kovačevića.

POGLEDAJTE VIDEO Suci na večeri kod Keruma

Pokretanje videa...

Kerum 01:11

Osvrnuo se i na zahtjeve oporbe za osnivanje istražnog povjerenstva koje bi se trebalo baviti poslijeratnoj obnovi te obuhvatiti i posao Nikole Mažara, Milanović je kazao "ne znam tko je Mažar".

"Ako kažem da mi je to prenategnuto zamjerit ću se opoziciji. Ovdje je obnova provedena prije puno godina, u njoj je sudjelovalo puno malih tvrtki. Ne znam koliko to ima smisla", rekao je. 

Komentirao je i izjave Orešković koja je kazala kako je "politički kišobran HDZ-a",  kazao je kako ona "žica i cica" odvjetničku naknadu od Janafa.

O priči Provjerenog i potencijalnog sukoba interesa gradonačelnika Dumbovića rekao je kako je Petrinja mali grad.

"Ne znam želi li mu netko napakirati, treba ozbiljno sve provjeriti, ali nisam za hajku", rekao je.

Kad je riječ o HGK, kazao je da nije problem u iznosu članarine, već što poduzetnici od toga dobivaju. 

"Ako ne dobivam ništa, onda imam pravo tražiti ukidanje članarine", rekao je. 

Kerum pleše i zabavlja splitske suce, reagirao i Vrhovni sud
Kerum pleše i zabavlja splitske suce, reagirao i Vrhovni sud

Izjavu medijima prethodno je dao nakon obilaska bolnice. 

"Mogu ponoviti ono što znate i što je već rečeno i već viđeno. Ovo je ružno nastradalo i treba biti pametan kada je u pitanju i sanacija i rušenje ovakvih objekata", rekao je Milanović te dodao da je potrebno pitati konzervatore, ali da odluku ipak treba donijeti politika, odnosno oni koji su za to odgovorni.

"Ovdje će vjerojatno biti i rušenja, i to što prije, to bolje, da se bolnica može vratiti u svoju funkciju i da liječi što je moguće veći broj ljudi iz ovog kraja, da ne idu u Zagreb, ako to baš nije potrebno", rekao je.

Govoreći o svojim dojmovima nakon susreta s građanima koji žive u kontejnerima u ulici Ivana Fistrovića, Milanović je rekao:

"To je jedna od sedam lokacija u Sisku na kojoj se nalaze kontejneri. Ja sam i prvih dana govorio da je lako reći onome tko je u nevolji da bude strpljiv. To se sada nekako dovelo u funkciju i djeluje. Ali naučili smo nešto – postoje kontejneri ovakvi i onakvi, neki su bez sanitarnih čvorova, neki su sa sanitarnim čvorovima, a ti su naravno skuplji pa sada iz toga treba izvući pouke i vidjeti što će se ubuduće nabavljati i čuvati na robnim zalihama", poručio je Milanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa