Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Milanović: Sanader je prvi blefer među političarima

Možemo razgovarati o gospodarstvu, socijali, vanjskoj politici, samo ga molim da ne bude o teatrologiji jer o tome zna više, rekao je Milanović

P. Glebov
Foto: P. Glebov
7 komentara

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović večeras je ponovno pozvao čelnika HDZ-a Ivu Sanadera na sučeljavanje pred televizijskim kamerama, ocijenivši da HDZ odbija sučeljavanje jer, za razliku od SDP-a, nema odgovore na bitna pitanja za Hrvatsku.
- Pozivam prvog blefera među hrvatskim političarima Ivu Sanadera da dođe na sučeljavanje na koju god temu hoće i neka povede bilo kojeg sportaša sa sobom. Možemo razgovarati o gospodarstvu, socijali, vanjskoj politici, bilo čemu, samo ga molim da ne bude o teatrologiji jer o tome zna više, poručio je Milanović na predizbornom skupu u zagrebačkom naselju Šestine. Osvrćući se na HDZ-ove predizborne televizijske spotove na kojima istaknuti hrvatski sportaši pozivaju građane da glasuju za HDZ, Milanović je rekao da HDZ time pokazuje kako njegovi kandidati za Hrvatski sabor uopće nemaju što reći javnosti, te da stoga koriste sportaše.
- Jesu li sportaši kandidati za Sabor ili nastupaju kao neki manekeni? HDZ-ovi kandidati kao da imaju lokote na ustima i uvijek netko mora govoriti umjesto njih - rekao je, istaknuvši da cijeni sport i sportaše, njihovo odricanje i vrhunske rezultate, ali da mora komentirati HDZ-ove spotove na kojima "govore samo veliki vođa i sportaši".

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message