Obavijesti

News

Komentari 560

Milanović Srbima poručio da snize ton: "Šaraj malo, brate"

Milanović Srbima poručio da snize ton: "Šaraj malo, brate"
3

Milanović je Srbiji poručio da prestane slati sve izbjeglice prema Hrvatskoj, te da ih šalju i u Mađarsku i Rumunjsku. Kazao je da su najglasniji oni koji su samo koridor

VIDEO

Srbijanska vlada zaprijetila je Hrvatskoj protumjerama zbog zatvaranja graničnog prijelaza Bajakovo za teretni promet. Premijer Zoran Milanović poručio je Beogradu da prestane slati sve izbjeglice prema Hrvatskoj, javlja Večernji list.

- Zemlje koje su najmanje ugrožene, kao Mađarska, izvode show. Zašto? Za to će pred Bogom odgovarati. Srbiju ne prozivam, ali mogu joj poručiti da malo snizi ton i, kao što bi se u vicu reklo: "Šaraj malo, brate." Šalji malo gore u Mađarsku i Rumunjsku. Šalji u Hrvatsku. Mi ćemo dalje slati na sve strane. Sutra ćemo u Bruxellesu, gdje neće biti Vučića i ekipe, razgovarati kako da stvar riješimo na izvoru, u Turskoj i Grčkoj. I to je važno. Ja civilizirano i normalno razgovaram s onima kojima je najteže, Austrijom i Njemačkom. A tko je najglasniji? Oni koji su obični koridor - rekao je premijer Milanović.

POGLEDAJTE VIDEO: Kolona kamiona na granici

Pokretanje videa...

24sata Video 00:23

Rekao je i kako zbog zatvorenog Bajakova i Hrvatska, a još više Srbija, trpe gospodarsku štetu i da to nije dobro.

- Ali u ovom trenutku mi moramo poslati jasnu poruku. Pa nismo budale. Situaciju promatramo iz sata u sat, vidimo što rade i u kakvom su dealu s Budimpeštom . Dajte malo olabavite, sve ćemo riješiti. Hrvatska može kao koridor primati tisuće ljudi, ali Srbija mora početi slati izbjeglice i na druge strane - rekao je Milanović.

POGLEDAJTE VIDEO: Izbjeglice pred zatvorenom granicom spavale na groblju

Pokretanje videa...

24sata Video 00:28


"Merkel radi nešto dobro i korisno, a predsjednica je vrijeđa"

Premijer je komentirao i izjavu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja je optužila njemačku kancelarku Angelu Merkel da je odgovorna za europski kaos s izbjeglicama. Milanović je rekao da Merkel radi nešto što će povijesno biti vrednovano kao dobro i korisno, da ju je predsjednica izvrijeđala i da je za kritiku takve politike potrebno više od dvije nesuvisle rečenice.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 560
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa