News

Komentari 99

Milanović: Valjda sam koji glas dobio i zbog Pelješkog mosta

Milanović: Valjda sam koji glas dobio i zbog Pelješkog mosta

Zoran Milanović poručio je kako mu je drago da je most napokon spojen, no poručio je da ni kao premijer nije išao na otvaranja. Nije htio komentirati izbacivanje članova iz SDP-a

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović u posjetu je Korčuli. Komentirao je spajanje zadnjeg dijela Pelješkog mosta i poručio kako mu je drago da se to konačno dogodilo. 

- Neka nama mosta, što više mostova. Hrvatska je spojena, to je velika stvar - poručio je Milanović i zahvalio bivšem ministru Siniši Hajdaš Dončiću. 

- Ne bih htio cjepidlačiti, ni kao premijer nisam išao na otvaranja - odgovorio je na pitanje zašto nije bio pozvan na svečanost povodom spajanja mosta, prenosi N1

- Dobra je bila odluka da se sav novac koji je bio na raspolaganju utroši za Pelješki most. I za Trogirski most - poručio je Milanović i dodao kako novaca ima i da treba raditi precizno. 

Što se tiče izbacivanja članova SDP-a iz stranke, Milanović to nije htio komentirati. 

Ima novog kandidata za Vrhovni sud 

O izboru predsjednika Vrhovnog suda poručio je da je jedini ustavni predlagatelj predsjednik Republike. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pelješki most 

- Mogu shvatiti potrebu nekih ljudi da su stalno u medijima, ali imam prijedlog za njih, neka izađu pred .ljude. Nakon što sam 4 godine bio premijer u teškom vremenu da su me na kraju stanovnici ove zemlje izabrali za PRH, valjda sam koji glas dobio i zbog Pelješkog mosta. Suci koji se žele baviti politikom se moraju kao u Americi deklarirati kao republikanac ili demokrat i ideš u izborni proces. Poručujem im da to boli. Otpadaju ući od bola - istaknuo je. 

Istaknuo je da zna koga će predložiti kao svog novog kandidata za predsjednika Vrhovnog suda. 

- Predložit ću osobu za koju smatram da će biti jednako dobra kao gospođa Đurđević, na koju je bila osuta baražna paljba. Odlučio sam tko će to biti - rekao je.

Najčitaniji članci