Obavijesti

News

Komentari 9

Milinković tvrdi da nema veze s ubojstvom dvojice policajaca

Milinković tvrdi da nema veze s ubojstvom dvojice policajaca
1

Za Njegoslavom Milinkovićem nije raspisana tjeralica, doznaje Klix.ba iz više izvora, a njega su nakon razgovora pustili te nije uhićen. On kaže da ne zna odakle se stvorila laž da je glavni osumnjičeni za ubojstvo

VIDEO

Njegoslav Milinković, koji se spominjao kao osumnjičeni za ubojstvo policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića bio je među većim brojem privedenih, ali nije uhićen i za njime nije raspisana tjeralica, neslužbeno doznaje Klix.ba iz MUP-a RS.

Navode da nema dokaza da je on sudjelovao u ubojstvu, pa je nakon saslušanja pušten na slobodu. Kako se navodi, do curenja informacija dolazi zbog sukova kriminalnih skupina koje jedna drugoj podmeću kaznena djela.

Milinković je za agenciju Patria izjavio da se javio policiji i da nema tjeralice za njime te da se nalazi u Mokrom. Negirao je i bilo kakvu upletenost u ubojstvo u Alipašinom Polju. Za Srpskainfo je izjavio kako će s odvjetnikom vidjeti kako će se zaštititi od svih neistina te da ne zna odakle se stvorila laž da je glavni osumnjičeni za smrt policajaca. 

Klix navodi da se već dulje vrijeme Milinković spominje kao član skupine koja se bavi krađama, a u lipnju ove godine podignuta je optužnica protiv 27 članova kriminalne skupine. Među njima je i Milinković, a tereti ih se za krađe barem 200 vozila.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.