Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Milinović: SDP u Lici loše prolazi zbog Milanovića

Ministar Milinović u Gospiću je komentirao rezultate lokalnih izbora. Milanoviću je poručio da je izgubio, te da neke stvari kasno shvaća

Dražen Prša
Foto: Dražen Prša
2 komentara

Ministar zdravstva Darko Milinović u Gospiću je na tiskovnoj konferenciju komentirao rezultate lokalnih izbora u Ličko-senjskoj županiji. Zadovoljan je postignutim i naglasio je apsolutnu pobjedu HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji. Tom prigodom poručio je Milanoviću da više ne dolazi u Gospić s govorom i porukama mržnje jer ga je upravo zbog toga govora poražen u Lici.
- Milanović je rekao da građani Ličko-senjske županije nemaju građanske hrabrosti te da je HDZ neprijatelj SDP-u. Poručujem mu da je SDP bio HDZ-u samo politički suparnik, a sad po rezultatima nije više ni to. Upravo je Milanović svojim govorom mržnje i porukama uništio ličko-senjski SDP, koji je zasigurno mogao dobiti jedan do dva posto glasova više da se Milanović nije pojavio u Gospiću - rekao je Milinović te na kraju dodao "Izgubio si, Milanoviću, okreni se oko sebe, neke stvari kasno shvaćaš, i zamisli se nad svojim riječima ako ikad više budeš dolazio u jednu od najdemokratskijih županija".

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message