Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
74 komentara

Miljenić: SDP mora rješavati probleme građana i slušati ih

Cilj je povratak na vlast i pobjeda na idućim parlamentarnim izborima. Cilj nije povratak na vlast radi vlasti, nego zato što nudimo bolje nego druga strana, kaže Orsat Miljenić

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
74 komentara

Orsat Miljenić, jedan od kandidata za šefa SDP-a, predstavio je svoj izborni program članovima stranke u sjedištu SDP-a.

- Nisam pripremio klasičan program - istaknuo je na početku Miljenić. Naglasio je da je njegova vizija SDP-a takva da SDP mora biti pobjednička stranka, prenosi Dnevnik.hr.

- U narednih mjesec dana nastojat ću razgovarati sa što više članova da čujem što ih muči - istaknuo je Miljenić.

Miljenić je dodao da će u konačnom, završnom dijelu kampanje, ići sa zajedničkim programom svih članova, jer je i on samo član SDP-a, kako je sam istaknuo.

- Cilj je povratak na vlast i pobjeda na idućim parlamentarnim izborima. Cilj nije povratak na vlast radi vlasti, nego zato što nudimo bolje nego druga strana - poručio je Miljenić.

- SDP mora rješavati probleme građana i slušati ih - rekao je Miljenić.

- SDP se mora pripremati za samostalan izlazak na izbore. To je dobro za svaku stranku, da testira sebe. To nam je test - rekao je Miljenić. 

Miljenić nije dao konkretan odgovor na pitanje koliko će koštati njegova kampanja. 

Nije htio komentirati izborni rezultat i je li SDP izgubio u koaliciji s drugim strankama te isto tako nije htio prognozirati rezultat SDP-a za iduće parlamentarne izbore. 

- Neću vam u ovom trenutku definirati što će biti za četiri godine. Želim stvarati pobjedničku stranku - rekao je Miljenić.

Miljenić je devet kandidata za šefa SDP-a komentirao na način da je pokazao obje šake i uputio na prste na njima.

- Svi smo dio iste ruke. Svi različiti, no kad se stisnemo to je čvrst SDP - poručio je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message