Obavijesti

News

Komentari 8

Miljuš: NIsam vidio tko me napao, prišli su mi s leđa...

Miljuš: NIsam vidio tko me napao, prišli su mi s leđa...
9

S novinarom Dušanom Miljušem, kojeg su dvojica napadača pretukla u ponedjeljak navečer ispred stana u Zagrebu razgovarali smo u utorak ujutro

VIDEO

Malo mi je bolje, rekao nam je jutros brutalno pretučeni Dušan Miljuš (47). No glas mu je bio umoran, tih i preplašen.
- Nemam pojma tko bi to mogao biti - rekao je Miljuš. Na pitanje je li u posljednje vrijeme istraživao neki slučaj, koji još nije objavljen u novinama, rekao je da na ničem posebnom nije radio. Novinara Jutarnjeg lista su ispred stana u Remetinečkoj 7 dvojica nepoznatih počinitelja pretukla bejzbolskim palicama u ponedjeljak oko 20.15 sati. Njega su s teškim ozljedama prevezli na KBC Rebro. Prema prvim informacijama, zadobio je ozljede ruku i glave, ali je pri svijesti. Dvojica napadača nakon napada pobjegla su motociklom.
- Nisam ništa vidio, prišli su mu s leđa. Nisu mi poznati. Imali su kacige na glavi i pobjegli motociklom - izjavio je Miljuš iz bolničkoga kreveta. Uz njega su bili brojni kolege i glavni urednik Mladen Pleše.
- Teško je reći koje su ozljede u pitanju jer snimke još nisu gotove. ima dvije rane na glavi i ozljedu ruke na dva mjesta. Rekao mi je da misli da ima i potres mozga - kazao je Pleše.
Miljuš je u svojoj karijeri pisao o mnogim slučajevima vezanim uz kriminalni milje i često su mu do sada prijetili i ubojstvom.
Posljendji put Miljušu su prijetili nakon izvještavanja o ubojstvu Davora Zečevića. Tada je u jednom dnevnom listu na stranicama osmrtnica osvanuo plaćeni oglas obitelji Zečević.
U oglasu je pisalo da Miljuš svojim obmanama hrvatske javnosti ponižava institucije Republike Hrvatske te da je presudno da struka odradi svoj posao. Miljuš je radio kao novinar i za Večernji list i za 24sata.
Dušan Miljuš u posljednja dva tjedna pisao je o kriminalnim skupinama koji trguju oružjem na području bivše Jugoslavije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.