Obavijesti

News

Komentari 30

Ministar branitelja: Uvjeren sam da će ova Vlada opstati

Ministar branitelja: Uvjeren sam da će ova Vlada opstati
1

Uvjeren sam da će Vlada funkcionirati. Demokracija je takva da omogućava razne oblike djelovanja, i političkog. Ja sam uvjeren da će ova Vlada opstati, rekao je Tomo Medved

VIDEO

Ministar branitelja Tomo Medved (HDZ) u nedjelju je na pitanje novinara može li ova Vlada funkcionirati, poručio "naravno da može i Vlada će funkcionirati" te istaknuo kako je uvjeren da će ova Vlada opstati. 

"Uvjeren sam da će Vlada funkcionirati. Demokracija je takva da omogućava razne oblike djelovanja, i političkog. Ja sam uvjeren da će ova Vlada opstati", istaknuo je ministar Medved na pitanje novinara može li Vlada funkcionirati i nakon oštrih kritika koje su upućene Mostu u subotu na Izbornom saboru HDZ-a.

 Ministar Medved istaknuo je kako su pred Vladom "iznimno zahtjevne zadaće".

 "I Ministarstvo hrvatskih branitelja i sva druga ministarstva su ozbiljno započela raditi svoj posao i nema ni jednog razloga da se prekida odnosno da se unosi nemir. Važno je da se usmjerimo prema rješavanju problema i da odgovaramo narodu za ono za što je ova Vlada izabrana", istaknuo je Medved.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 Na upit novinara može li Vlada opstati čak i ako se u Hrvatskom saboru izglasa opoziv prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku  (HDZ), Medved je poručio: "Uvjeravam vas da će ova Vlada opstati i da je ona dobila mandat da riješava probleme koji su od životnog značenja za ovo društvo".  

 Novinari su ministra Medveda pitali i kako sada gleda na prosvjed hrvatskih branitelja koji je bio prije godinu dana, a on je odgovorio kako  se nada da se zaista nikada više neće ponoviti takav odnos države prema hrvatskim braniteljima. 

 "Gledam jednako kao i u to vrijeme. Dakle, to je nešto što se ne smije dešavati i nadam se da se zaista nikada više neće ponoviti takav odnos države prema hrvatskim braniteljima", poručio je ministar Medved u nedjelju u palači Dverce gdje je u povodu Dana branitelja grada Zagreba, 30. svibnja, zagrebački gradonačelnik priredio prijem za ratne zapovjednike, hrvatske branitelje, stradalnike Domovinskog rata i ratne vojne invalide grada Zagreba.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, SDP najavio konferenciju, čeka se i odgovor Zorana Milanovića
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, SDP najavio konferenciju, čeka se i odgovor Zorana Milanovića

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1