Obavijesti

News

Komentari 38

Ministru Milinoviću na spomen Keruma nestao osmijeh s lica

Ministru Milinoviću na spomen Keruma nestao osmijeh s lica
3

Na pitanje je li ga iznenadila koalicija s Kerumom ministar Darko Milinović je kratko kazao da je o tome sve rekla predsjednica Vlade i kako on nema što dodati

VIDEO

Unatoč nagovaranju okupljenih novinara, ministar Darko Milinović odbio je u petak u Gospiću dati svoj komentar koalicije HDZ-a sa strankom Željka Keruma u IX. izbornoj jedinici koju tradicionalno vode on i Božidar Kalmeta.

Dobro raspoložen gotovo sat vremena dijelio je okupljenim građanima HDZ-ove šalove, kape, naočale, kemijske olovke, razgovarao s građanima, no na spomen Keruma osmijeh je nestao s lica. Ipak, poručuje po tko zna koji put, Kukuriku koalicija bit će poražena u Lici.

– Svaki protukandidat u IX. izbornoj jedinici, ako je na listi Kukuriku koalicije, doživjet će poraz. To sam vrlo jasno rekao prije mjesec-dva dana, to govorim i danas i tako će biti i 4. prosinca – poručio je.

Na pitanje je li ga iznenadila koalicija s Kerumom kratko je kazao da je o tome sve rekla predsjednica i kako on nema što dodati.

Ovoga petka na štandu na gospićkoj tržnici članovi HDZ-a dijelili su lignje i kuhano vino, a interes građana bio je najveći do sada. Ipak, najveći interes bio je kod Milinovićeva štanda, gdje su se ljudi proguravali kako bi dobili koji kapu ili šal s HDZ-ovim logom.

– Na neki način ovdje građani mogu lakše doći do mene i pitati me što treba. Naravno da sam zadovoljan odzivom,  u sat vremena dijeljenja nije bilo sekunde da netko nije došao, pružio ruku i rekao: "Držite se, moramo pobijediti na izborima".

Djeca nisu iskorištena u predizborne svrhe

Na red je došao i komentar ministra, ali i župana Milana Jurkovića na navode da su u Otočcu prije nekoliko dana djeca iskorištena u predizborne svrhe.

– Ja sam jako zadovoljan, ne stoga što je ravnateljica iskoristila učenike, nego zato što su učenici došli. To im je bio jedan sat povijesti jer svatko onaj koji govori da se djeca u tom smislu iskorištavaju ne želi dobro Hrvatskoj. Djeca su bila tamo na otvaranju spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i to nije bio nikakav stranački skup. Učimo svoju djecu istini o Domovinskom ratu i kroz takve manifestacije. Moraju znati tko je najzaslužniji za stvaranje države. Ne smijemo dati da nam netko zamagljuje i laže povijest. Svatko onaj tko kaže da su djeca iskorištena za tu situaciju ili ne razumije povijest Hrvatske ili ne želi razumjeti ili želi nauditi nekome – kazao je Milinović.

– Spomenik u Otočcu podignut je i radi djece, dakle mladih generacija koje dolaze da znaju što su naše generacije prošle u stvaranju hrvatske države – kratko je komentirao župan Jurković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.