Obavijesti

News

Komentari 35

Mirjana Pukanić: Neću kući s mužem, želim se rastati

Mirjana Pukanić: Neću kući s mužem, želim se rastati
19

Dok je izlazila iz bolnice u Vrapču, Ivo Pukanić molio je suprugu da uđe u njegov automobil. Nije ga poslušala već se odvezla s Ivom Bancem

VIDEO






HITNA JE ZVALA POLICIJU DA DOĐE PO MIRJANU
Prema Zakonu o zaštiti osoba s duševnim smetnjama, nasilno hospitaliziranje dopušteno je jedino kad je pacijent opasan za okolinu ili sklon samoubojstvu. Tako nije bilo prošlog četvrtka, kad su Mirjanu Pukanić u lisicama odveli u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče. Tog jutra pred zgradu u kojoj stanuje došla je Hitna pomoć, a njihova ravnateljica objašnjava:
- Mi smo taj dan dobili poziv njezine liječnice opće prakse, a svaki poziv shvaćamo ozbiljno. Zvala je na 94 i tražila da psihijatrijskog bolesnika transportiramo u Vrapče. Prvo je pred zgradu Mirjane Pukanić stiglo sanitetsko vozilo bez liječnika. Da, mi smo pozvali policiju jer nismo mogli doći do nje - kaže Slobodanka Keleuva ne želeći komentirati zakon i nasilno hospitaliziranje Mirjane Pukanić.
- To se radi prema procjeni ponašanja pacijenta. Ne mogu komentirati procjenu liječnice koja je kasnije došla u stan - kaže. Odbila je i objasniti tako ozbiljan izlazak Hitne na teren, a samo na osnovi telefonskog poziva liječnice, kojoj nije željela spomenuti ime.
Ravnateljica Hitne pomoći Zagreb Slobodanka Keleuva stanuje u istoj zgradi u kojoj i Sina Karli, navodna Pukanićeva ljubavnica, glavna urednica Nacionala i članica uprave NCL Media Grupe. Njezin bivši suprug Dubravko Šmigmator tvrdi da njih dvije prijateljuju 10-ak godina i svakog vikenda ispijaju kave. Keleuva nam je potvrdila da se poznaju, a Sina Karli odbila je komentirati je li ikako sudjelovala u hospitalizaciji Mirjane Pukanić.


POLICIJA NEĆE OBJAVITI FOTOROBOT ATENTATORA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.