Obavijesti

News

Komentari 20

Mislili da imaju duha, otkrili da im se u podrum uselio stranac

Mislili da imaju duha, otkrili da im se u podrum uselio stranac
5

Studente iz Ohija plašili su čudni zvukovi u noći i tajanstveni događaji. Pretražili su podrum i otkrili tajnu sobu s bračnim krevetom, fotografijama i udžbenicima

VIDEO

Skupina studenata koji su bili uvjereni da žive u opsjednutoj kući s duhovima, još su se više prepali kada su otkrili da je 'duh' zapravo muškarac koji je tajno živio u njihovom podrumu, piše Daily Mail.

Studente iz Ohija plašili su čudni zvukovi u noći i tajanstveni događaji. Znali su se vratiti u kuću i pronaći otvorene ormare i vrata od pećnice. Nakon što su temeljito pretražili kuću, otkrili su tajnu sobu u podrumu. U maloj spavaćoj sobi bili su bračni krevet, uokvirene slike i udžbenici. 

Svima su pričali da s njima živi duh

Mark Harman, jedan od 14 studenata koji žive u trokatnici, rekao je kako su svima pričali da u njihovoj kući živi duh koji otvara ormare i pećnicu. 

- Iza zaključanih vrata čuli smo neke čudne zvukove - rekao je Mark. 

Drugi student, Brett Mugglin, prepoznao je muškarca s fotografije jer ga je ranije vidio u blizini kuće. Nakon što su otkrili tajnu sobu, studenti su promijenili brave na vratima i ostavili poruku na vratima tajnom cimeru da su ga otkrili. 

Muškarac, Jeremy, je, čini se, također student na sveučilištu u Ohiju, a imao je pristup kupaonici u podrumu i sudoperu u kojem je vjerojatno prao odjeću, ali studenti su rekli da im nije krao hranu. 

Pristup kući vjerojatno je dobio zahvaljujući svom rođaku koji je ranije u njoj živio. Nakon što su ga otkrili, kontaktirao je studente i zatim uzeo svoje stvari iz sobe. 

Možda još netko ima ključ od kuće

Brett je rekao da on i cimeri nisu ljuti na svog tajnog cimera. Dodao je da je on bio ljubazan, ali jednostavno mu nije bilo mjesto u kući. 

- Sada je sve smiješno, ali situacija je potencijalno mogla biti opasna s obzirom na to da je neki slučajni tip imao ključ naše kuće i živio je u njoj bez da itko to zna - rekao je.

Studenti planiraju podići tužbu protiv agencije koja im je iznajmila kuću jer nisu obavili provjeru. Objasnili su da nisu promijenili brave na kući, a na ključevima nema upozorenja da ih se ne smije kopirati tako da stotine ljudi mogu imati pristup. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.