Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Mještani malog sela šokirani: Provalio u štalu i silovao kozu

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona potvrdili su da im je ovaj slučaj prijavljen u nedjelju, 1. travnja. Obavljen je očevid, a o svemu je obaviješteno i Tužilaštvo Tuzlanskog kantona

138 komentara

Monstruozni čin šokirao je mještane Tuholja, malog sela u BiH, desetak kilometara udaljenog od Kladnja - za sada nepoznata osoba proteklog je vikenda razvalila vrata na štali jedne mještanke i bludničila nad jednom od njenih desetak koza, piše avaz.ba.

- Kada sam došla do štale, primijetila sam da su vrata razvaljena. Ušla sam i vidjela da su pregrade razbacane. Koze su se uznemirile, počele skakati i odmah sam znala da nešto nije u redu. Potom sam ugledala kapu, upaljač i neku smjesu nalik papru. Pogledam jednu od koza, vidim da je sva otekla i shvatila sam odmah što joj je učinjeno, ne znam kako, ali nečim je morao povrijediti jadnu životinju – ispričala je za avaz.ba Advija Mehmedović u čijoj se štali dogodio šokantan zločin.

Odmah je obavijestila policiju, koja je izašla na lice mjesta i obavila očevid, a pozvani su i veterinari iz Kladnja koji su pregledali nesretnu životinju i potvrdili sumnju da je zlostavljana, odnosno silovana.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona potvrdili su za avaz.ba da im je ovaj slučaj prijavljen u nedjelju, 1. travnja. Obavljen je očevid, a o svemu je obaviješteno i Tužilaštvo Tuzlanskog kantona.

Možda vas zanima i ovo:
Message