Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mlađi Đakić divljao u prometu: U naselju vozio 134 km na sat

Za ovaj prometni prekršaj Zakonom o sigurnosti prometa na cestama predviđena je novčana kazna od pet do 15 tisuća kuna, te oduzimanje vozačke dozvole

Foto: Facebook
216 komentara

Ivan Đakić (24), sin saborskog zastupnika i šefa Hvidre Josipa Đakića, uskoro će se naći na Općinskom sudu u Bjelovaru gdje protiv njega počinje postupak. Naime, Đakić mlađi je uhvaćen kako je kroz naseljeno mjesto vozio 134 kilometara na sat i to tamo gdje je dozvoljena brzina 50 km/h, javlja Telegram

POGLEDAJTE VIDEO: 

Đakić je snimljen 11. siječnja iza ponoći kako juri Zagrebačkom ulicom kroz mjesto Sveti Ivan Žabno. Prilikom pisanja prekršajne prijave policijski službenici uzeli su u obzir toleranciju od 10 posto, zbog čega je njegova brzina umanjena na 120 kilometara na sat. U konačnici je prijavljen jer je za 70 kilometara na sat prekoračio brzinu vožnje dopuštenu u Zagrebačkoj ulici.

Za ovaj prometni prekršaj Zakonom o sigurnosti prometa na cestama predviđena je novčana kazna od pet do 15 tisuća kuna, te oduzimanje vozačke dozvole.

OSUDILI GA U VIROVITICI Đakiću 11 mjeseci: 'Htio sam nasmijati ljude i našaliti se'

U jurnjavi Mercedesom je uhvaćen tek nekoliko dana nakon što je na pravoslavni Božić objavio gnjusnu 'čestitku'. Radi se o fotografiji čovjeka s ustaškim znakovljem koja u ruci drži glavu čovjeka s četničkim oznakama. Zbog toga je proljetos nepravomoćno osuđen. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Mlađi Đakić je dobio i ukupno 11 mjeseci zatvora uvjetno na tri godine i mora platiti 20 tisuća kuna SOS dječjem selu Hrvatska jer je u nekom kafiću u Virovitici urlao da će pretući novinara RTL-a Ivana Žadu. 

Možda vas zanima i ovo:
Message