Obavijesti

News

Komentari 8

Mladi plesač nestao s kruzera, dan ranije objavio 'čudan' post

Mladi plesač nestao s kruzera, dan ranije objavio 'čudan' post
1

Podsjetimo, u rujnu ove godine Daniel Küblböck (33), bivša zvijezda showa 'Njemačka traži zvijezdu' nestao je s kruzera AidaLuna. U kolovozu ove godine s kruzera je u Jadran skočila Britanka

VIDEO

Britanac Arron Hough (20) se na Božić nije pojavio na poslu. Radio je kao plesač na kruzeru 'Harmony of the Seas'. Nadzorne kamere su ga snimile u 4 sata ujutro na petoj palubi. Nakon toga je nestao i to oko 400 kilometara od obale Portorika. Američka obalna straža o svemu je obaviještena tek deset sati kasnije.

Traže ga i zrakoplovom. 'Harmony of the Seas' je 23. prosinca krenuo iz luke na Floridi na sedmodnevno putovanje Karibima. 

Arron je prije nestanka na Twitteru napisao da je 'ispod vode ljepota' te da 'uvijek treba pogledati ispod površine prije nego se donesu neke odluke', piše The Sun.

Arron Hough je peti čovjek koji je od kraja studenog nestao s kruzera. Svake godine s kruzera nestane u prosjeku 20 ljudi.

Podsjetimo, u rujnu ove godine Daniel Küblböck (33), bivša zvijezda showa 'Njemačka traži zvijezdu' nestao je s kruzera AidaLuna. Brod je putovao od Hamburga u New York. Postoje dokazi da je Daniel skočio s palube.

Dance show "Let

Prema pisanju njemačkih medija, Küblböck je viđen na brodu kako nosi žensku odjeću te su se putnici požalili da je radio buku i divljao. Skočio je s broda u blizini mjesta na kojem je potonuo Titanic. Budući da se prema zadnjim objavljenim fotografijama često šminkao, odijevao kao žena i nosio uzdignutu kosu, sumnja se da je možda glumio Kate Winslet iz istoimenog filma. 

U kolovozu ove godine Britanka Kay Longstaff (46) skočila je s kruzera u Jadransko more. Pripadnici ophodnog broda Obalne straže RH 'Cavtat' pronašli su ju živu 19. kolovoza. Bila je lakše ozlijeđena.

Britanka koja je pala s kruzera zapravo je vrlo odlučno skočila
Britanka koja je pala s kruzera zapravo je vrlo odlučno skočila

Prije 'pada' u more, kako je to opisala istražiteljima, Longstaff je vrijeme provodila sa svojim partnerom Craigom Raymentom na palubi kruzera 'Norwegian Star'. Na pitanje zašto je skočila, njezin je otac britanskim medijima rekao da je Longstaff prolazila kroz 'vrlo teško razdoblje' pa je moguće da je njen skok zapravo bio vapaj upomoć.

No isto tako, istragom je zaključeno da su Longstaff i njen partner cijeli dan pili te da je njegovom odlasku u kabinu prethodila njihova svađa.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca