Obavijesti

News

Komentari 24

'Mladi' prozvali: Vrgorac je pun uhljeba iz vrha lokalnog HDZ-a

'Mladi' prozvali: Vrgorac je pun uhljeba iz vrha lokalnog HDZ-a
1

Članovi Nezavisne liste mladih na svojim službenim stranicama otvoreno navode imena onih koje je stranka, kako tvrde, uhljebila u državnim službama bez natječaja

VIDEO

I dok će gradonačelnik Ante Pranić zbog kako kaže niza iznesenih laži na njegov račun od strane predsjednika HDZ-a Vrgorca Željka Primorca svoju zadovoljštinu potražiti na Sudu, njegovi suradnici članovi Nezavisne liste mladih obrušili su se na vrh lokalnog HDZ-a.

- Uhljeb do uhljeba - tvrde članovi NLM za pripadnike vrgoračkog HDZ-a te na svojim službenim stranicama otvoreno navode imena onih koje je stranka kako tvrde uhljebila u državnim službama bez natječaja i  namještajući radna mjesta.

- Dok mi  ne želimo pogodovati, ovako to rade vrgorački HDZ-ovci. U samo četiri mjeseca vrh vrgoračkog HDZ-a uhljebljen - ističu članovi NLM. 

Željko Primorac, predsjednik vrgoračkog HDZ-a sa mjesta ravnatelja Gradskog kulturnog središta bez natječaja uposlen u Konzervatorski ured u Splitu, nalogom bivšeg ministra kulture Hasanbegovića. Živjeti u Makarskoj, biti fiktivno prijavljen u Vrgorcu zbog putnih troškova i raditi u Splitu, pa to može samo predsjednik vrgoračkog HDZ-a. 

Idu i dalje te javno prozivaju bivšeg gradonačelnika Rudolfa Grljušića kojega kako kažu "čeka radno mjesto u Županijskom uredu za prostorno uređenje.

"Testiranja već prošao. Sistematizacija toliko očita da bi i slijepac progledao. Otvara se novo radno mjesto zbog povećanog obima posla. U proteklih šest mjeseci nakon prestanka mandata Grljušiću je grad Vrgorac isplatio bruto iznos od 90.000 kn.
Za kćer Zdravka Primorca, bivšeg zamjenik gradonačelnika dva puta namještani natječaji u Zavodu za zapošljavanje i Mirovinskom. Kada ne može Zavod za zapošljavanje i Mirovinsko, onda može Centar za socijalnu skrb gdje je kćerka danas počela raditi u Vrgorcu."

I na kraju bivši službeni vozač gradonačelnika koje radno mjesto novom sistematizacijom gradonačelnik Pranić nije predvidio jer nema službenog vozača. I ponovno Županija.

- Opel Insignia se mijenja sa kolima Hitne pomoći. Danas testiranje u Splitu. Bivšem službenom vozaču Vrgorca trebalo je, tvrde ostali kandidati 15 minuta za testove. Rezultat odličan, 118 bodova od mogućih 118. Nije ni čudo ako već imaš testove prije testiranja, a posebno ako se javno hvališ s time - napisali su na svojim stranicama NLM. I na kraju aludirajući na fizički napad na gradonačelnika Pranića od strane jednog Vrgorčanina zbog komunalnog duga napisali slijedeće "molimo sve navedene osobe da podmire svoje račune u Gradskoj čistoći, Komunalnome i Gradu Vrgorcu".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.