Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladić (17) nakon huliganskog napada ne sjeća se utakmice

Petorica navijača ozlijeđena su nakon huliganskog napada navijača s Armadinim obilježjima u Hreljinu. Meta su bili mladi navijači Vinodola, a najteže je ozljede zadobio mladić (17) - jer je nosio majicu Hajduka

25 komentara

Skupinu od 11 mladih navijača Vinodola iz Novog Vinodolskog tijekom vikenda napala je grupa huligana koji su nosili majice i šalove Armade, a kako piše Novi list u udaranju šakama i cipelarenju ozlijeđena su petorica članova 'Bure', navijača Vinodola.

Najteže ozljede zadobio je 17-godišnjak koji je zbog potresa mozga proveo noć u bolnici, a od udaraca mu je zatvoreno oko dok se utakmice ni ne sjeća. Napadnuti mladić nosio je i majicu Hajduka.

Od težih ozljeda spasio ga je stariji navijač koji ga je zaštitio tijelom i odvukao do automobila, a pritom je i on dobio nekoliko udaraca. Marinko Boljat, predstavnik Vinodola na utakmici u Hreljinu, rekao je za Novi list da se tu radi o klasičnom huliganizmu i da su njihovi navijači napadnuti samo zato jer su imali majice Hajduka. Boljat dodaje da već sljedeći vikend juniori Vinodola opet igraju u utakmicu na istom mjestu i pita se hoće li njihovi navijači opet biti na meti napada. 

Direktor Vinodola Eduard Kalanj kaže da njihovi navijači na Hreljinu nisu izazvali incident, ali i da ne krive domaćine, već da trebaju odgovor dati institucije. Iz policije samo kažu da provode istragu sukoba navijača u kojem je ozlijeđen mladić (17) te da će prema državnom odvjetniku usmjeriti sva svoja saznanja o kaznenim  djelima i počiniteljima.

Možda vas zanima i ovo:
Message