Obavijesti

News

Komentari 2

Muškarac opljačkao trgovine u Sisku, šteta oko 16.000 kuna

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su zbog sumnje u počinjenje razbojništva dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom

VIDEO

Zbog počinjene dvije teške krađe provaljivanjem u trgovine mješovite robe u Sisku, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim muškarcem. Istraživanjem je utvrđeno da je on u prvu trgovinu provalio u noći, 11. siječnja ove godine, u Ulici Hrvatskog narodnog preporoda i ukrao blagajničku kasu s novcem i cigarete.

U drugu je provalio u noćnim satima, 6. veljače u Ulici Antuna Branka Šimića i ukrao veću količinu cigareta, novac i bezalkoholna pića. Ovim provalama počinio je ukupnu materijalnu štetu od oko 16.000 kuna, a dio ukradenih predmeta od njega je oduzet i vraćen odgovornoj osobi trgovine.

Zbog ovih teških krađa osumnjičeni je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Opljačkao trgovinu u Popovači

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su zbog sumnje u počinjenje razbojništva dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom.

Njega se sumnjiči da je 28. studenoga prošle godine oko 19.50 sati, uz prijetnju vatrenim oružjem djelatnici trgovine mješovite robe u Jelengradskoj ulici u Popovači, otuđio novac te se udaljio u nepoznatom smjeru.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, priopćila je policija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.