Obavijesti

News

Komentari 128

Glavom udario o pod: Marino je preminuo od prijeloma lubanje

Glavom udario o pod: Marino je preminuo od prijeloma lubanje
1

Ako će vještačenje potvrditi nalaz, teško da će 17-godišnjak biti optužen za "klasično“ ubojstvo.  Za nanošenje teških ozljeda s posljedicom smrti kazna je od tri do pet godina zatvora

VIDEO

Marino Tičić (44) iz Zadra, kojega je prošloga tjedna napao maloljetnik (17) na Autobusnom kolodvoru u Zadru,  kako neslužbeno doznajemo, preminuo je zbog prijeloma lubanje, koja je nastala od udarca glavom o pod. 

Učenik (17) ga udario u glavu: 'Moj sin je pošao na onaj svijet'
Učenik (17) ga udario u glavu: 'Moj sin je pošao na onaj svijet'

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru još nije dobilo pisani nalaz obdukcije, koja je obavljena u splitskoj bolnici. Prema tom nalazu isključeno je da je maloljetnik muškarca udario bokserom u glavu. Kost u predjelu nosa pukla je uslijed jednog udarca šakom u glavu. Za očekivati je da će zadarski ŽDO tražiti dodatno sudsko-medicinsko vještačenje, te tako potvrditi obdukcijski nalaz. 

Ako će vještačenje potvrditi nalaz patologa, teško da će 17-godišnjak biti optužen za "klasično“ ubojstvo.  Za nanošenje teških tjelesnih ozljeda s posljedicom smrti kazna je od tri do pet godina zatvora.

Sukobili se zbog novca? 

Marino Tičić, koji je radio u tvornici za preradu ribe, preko autobusnog kolodvora kratio je put do kuće. Neki kažu da se srednjoškolac smijao, a muškarac je pomislio da se smije njemu, i da je zato došlo do sukoba. 

Kažu i da je sukob počeo dan ranije, tako da je stariji muškarac udario šamar mlađemu i zaprijetio mu ubojstvom, a ovaj ga dan kasnije dočekao i udario u glavu, nakon čega je Tičić umro četiri dana kasnije.

Maloljetnik na svom Facebook profilu ima slike naoružanih ljudi odjevenih u crno, ljubitelj je oružja i svira gitaru. U školi koju pohađa kažu da ništa nije upućivalo na ovakvu tragediju koja je uništila dva života.

- Velika je to nesreća. Nemamo još službenih informacija od policije. Iz socijalne službe su nam jutros javili što se dogodilo. Školska je dužnost, nakon što dobijemo službeni izvještaj, u roku 60 dana sazvati nastavničko vijeće, koje se sastane te donese zaključak i preporuku ravnatelju za daljnje postupanje. Što se našeg učenika tiče, nije bio agresivan, bio je prosječan učenik i ponašao se normalno - kazao nam je ravnatelj škole u koju polazi mladić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"