Obavijesti

News

Komentari 56

Mladić iz BiH ubio ubojicu svog brata: 'Ispalio je u njega više metaka, pomno je to planirao'

Mladić iz BiH ubio ubojicu svog brata: 'Ispalio je u njega više metaka, pomno je to planirao'

Ispostavilo se kako je počinitelj ubojstva Izet Grahović (26) čijeg je brata Hasana (28) Halilagić ranije ubio tijekom svađe

Mlađi muškarac ubijen je u Velikoj Kladuši u sjeverozapadnoj Bosni a dostupne informacije koje prenose lokalni mediji ukazuju da je on likvidiran kao žrtva krvne osvete, običaja koji još nije iskorijenjen, posebice u ruralnim dijelovima te zemlje.

U nedjelju u večernjim satima na ulici u središtu Velike Kladuše ubijen je Asmir Halilagić (37) koji je u taj grad došao na privremeni dopust što mu ga je odobrila uprava zatora u Zenici. On je tamo služio kaznu zbog ubojstva koje je počinio 2021. godine.

Muškarac ubio trudnu djevojku, zatim ljubavnici poslao poruku: 'Napokon sam slobodan čovjek'
Muškarac ubio  trudnu djevojku, zatim ljubavnici poslao poruku: 'Napokon sam slobodan čovjek'

Ispostavilo se kako je počinitelj ubojstva Izet Grahović (26) čijeg je brata Hasana (28) Halilagić ranije ubio tijekom svađe.

Izet Grahović, kako navode mediji pozivajući se na policijske izvore, u Halilagića je pucao iz automobila i u njega ispalio više metaka a sve ukazuje kako je ubojstvo pozorno planirao.

Bahrudin Dželalagić, glasnogovornik policije Unsko-sanske županije, kazao je banjolučkim "Nezavisnim novinama" kako je sumnjičeni za ubojstvo mirno sačekao dolazak policijske ophodnje i predao oružje kojim je počinio ubojstvo.

Ocu učenika koji je počinio masovno ubojstvo u školi u Beogradu sud produžio pritvor
Ocu učenika koji je počinio masovno ubojstvo u školi u Beogradu sud produžio pritvor

Mediji navode kako je Grahović bio miran i povučen čovjek bez dosjea u policiji.