Obavijesti

News

Komentari 39

Mladića udarila i odgrizla mu komad usnice na Oktoberfestu

Mladića udarila i odgrizla mu komad usnice na Oktoberfestu
3

Amerikanka Tesia D. (30) je u ponedjeljak na sudu u Münchenu osuđena na godinu i devet mjeseci zatvora uvjetno jer je na Oktoberfestu napala mladića iz Australije

VIDEO

Amerikanka Tesia D. (30) je u ponedjeljak na sudu u Münchenu osuđena na godinu i devet mjeseci zatvora uvjetno jer je na Oktoberfestu napala mladića i pokušala mu odgristi usnicu. 

Ben M. (23) iz Australije zabavljao se 27. rujna s prijateljima u šatoru na Oktoberfestu. Tesia D. je slučajno udarila laktom u lice jednog njegovog prijatelja. Počelo je naguravanje i Tesia u jednom trenutku Bena udarila šakom. Onda ga je ugrizla za usnicu i odgrizla mu komadić mesa. Nakon napada je završila u pritvoru jer se policija bojala da bi mogla pobjeći. 

Ne sjeća se napada: Imala je 1,79 promila alkohola u krvi

Inženjerka se na sudu rasplakala te je rekla kako ne može objasniti zašto je napala mladića. Rekla je kako se samog napada ne sjeća nego samo da joj je netko htio uzeti kameru. Imala je 1,79 promila alkohola. Ben M. se pak napada dobro sjeća.

- Zubima je zagrizla moju usnicu i nije puštala. Pokušao sam se osloboditi. Okrenula je glavu i odgrizla mi komad usnice - rekao je Ben M. Na sudu se nije pojavio već je sudu poslao e-mail u kojem je napisao kako je morao ponovo naučiti govoriti, kako se ne može ljubiti te kako hranu mora rezati na sitne komadiće kako bi je mogao pojesti. 

Ispričala mu se i platila 82.400 kuna odštete

Odmah nakon napada liječnici su mu zašili komad usnice i dva je dana bio u bolnici. No dio koji su mu zašili je odumro i sada će ići na plastičnu operaciju. Tesia je Benu iz pritvora poslala nekoliko pisama u kojem mu se ispričala te mu je platila oko 10.800 eura (oko 82.400 kuna) odštete. 

U utorak se vratila na Aljasku. Njezin odvjetnik je rekao kako je sretna što je sve završilo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C