News

Komentari 251

Mladu 'kupio' s tri kubika betona: 'Dokazao sam njenoj obitelji da sam ju zavrijedio'

Mladu 'kupio' s tri kubika betona: 'Dokazao sam njenoj obitelji da sam ju zavrijedio'

Iako je Ivanina obitelj za Krunoslava priremila zadatak ručnog miješanja betona, on ih je 'preveslao' i sa sobom doveo mikser s tri kubika betona

Običaji u našem kraju su takvi da mladoženja kada kupuje mladu mora nešto odraditi da dokaže da ju je zavrijedio. S obzirom da se bavim građevinom, znao sam da će mi njeni prirediti nešto u tom pravcu - priča nam mladoženja Krunoslav Topolko (34) iz Križevaca koji je po svoju mladu Ivanu (28) došao s mikserom i tri kubika betona. 

POGLEDAJTE VIDEO

Medicinska sestra i građevinar zajedno su već pet godina, a zajedno imaju i sina kojeg su na dan vjenčanja i krstili. 

 

- Bilo je to pravo malo slavlje. Imamo sjajnu obitelj i prijatelje koji su s nama feštali do devet ujutro - kaže nam. 

No da se vratimo na početak, Krunoslav i prijatelji na svadbu su dojahali na konjima, dok su Ivanina obitelj i prijatelji za Krunoslava pripremili pravi dokaz njegove ljubavi. Narančastu miješalicu, lopatu i pijesak. 

 

- Naša predviđanja pokazala su se točna. Za mene i kuma pripremili su sve kako bismo ručno miješali beton. Ipak, preveslali smo ih jer smo doveli svoj mikser i tu sam prošao prvu prepreku da dođem do svoje Ivane - kaže Kruno. Dodaje da su beton izlili u 'šalung' pred kućom mlade.

Ipak, prema tradicionalnom običaju tu nije bio kraj. 

 

- Pripremili su nam lažnu mladu koju smo ‘kupili’ lažnim novčanicama. Pokušali smo ih prijeći i na toj prepreci, ali uhvatili su nas, pa sam za svoju mladu ipak morao ‘iskeširati’ jedan iznos. No kad sam ju vidio, srce mi je zaigralo i zaboravio sam na sve, htio sam da je samo moja - kaže nam Kruno i zaključuje kako su se svi dobro nasmijali i zabavili na slavlju koje je trajalo do sljedećeg jutra.

JOŠ STE ČITALI NA 24SATA:

Iznajmljivači brodica na Hvaru se potukli, kradu jedni drugima turiste: 'Ne'š mi uzeti goste...!'

Kojićeva baka (84): Severina i Igor su se rastali? I neka su, znala sam da to neće trajati

Seve partija s kolegom kojeg je ljubila, Igor objavio fotografiju bazena zbog kojeg su se svađali

Nikad pronađeni: Svjetioničari s ovog otoka nestali u istoj noći...